Програма міліцейської лояльності до тітушек в дії

04 вересня 2013, 09:55
Власник сторінки
журналіст
0
215

Бригада п’яних молодиків характерної зовнішності, яка своїм реготом і теревенями заважала спати вночі, відпущена міліцією без жодних санкцій

Свідками й одночасно жертвами такої програми регулярно стають жителі багатоповерхівки на вулиці Героїв Сталінграду, 138, у Дніпропетровську.

Останній з безкінечної серії випадків стався в ніч з 2-го на 3-те вересня. Компанія молодиків характерної зовнішності в кількості до десяти осіб зібрался за столиком у дворі близько опівночі. Тітушки розпивали спиртні напої, гучно реготали й матюкалися. На зауваження жителів не реагували, ображаючи й посилаючи розбуджених на всім відомі три букви.

Аби припинити неподобство, люди зателефонували на 102. Їм пообіцяли направити екіпаж. Одначе міліція не поспішала. Повторні виклики теж не мали ніякого результату.

Я прийняв рішення  дзвонити на 102  в режимі безперервного набору номера, поки за вказаною адресою не прибуде обіцяний екіпаж:

- Де міліція на Героїв  Сталінграда, 138?! – волав я кожного разу в трубку.

- Машина виїхала. Очікуйте, - відповідали мені.

- Скільки ще чекати?! Ви вже цілу годину їдете! Де міліція? Скільки нам ще не спати?!

Згодом там перестали піднімати слухавку. Минуло ще близько півгодини. Весь цей час я набирав 102 і чув гудки.

Нарешті міліція приїхала.

- Вони заважають нам спати цілу ніч! Складіть на них протокол, не відпускайте просто так, бо інакше діла не буде! – гукнув я наряду з балкону.

Підійшовши до столика міліціонери почали спілкуватися. П’яні голоси відповідали, що вони вже розходяться. До машини запросили одного з них. За декілька хвилин його відпустили. Екіпаж поїхав. Молодики ж сиділи за столиком ще хвилин зо двадцять.

- Хорошо, что пацаны приехали, - почулося від одного з тітушків. Чи це стосувалося «право»охоронців, чи ще когось – невідомо.

Але ж це був лише один з епізодів.

І кожного разу все відбувається за одним і тим самим сценарієм. Дебіли в погонах приїжджають до дебілів під градусом. Люб'язно пропонують розійтися. Ті йдуть, а за деякий час знову повертаються. І так без кінця.

Якщо бандоохоронці щось і пишуть, коли приїжджають на місце пригоди, то це чергову заяву від тих, хто їх викликав. Тим часом, як вдалося з'ясувати, всі складені зі слів жертв вуличного терору заяви та власноруч написані й віднесені ними до райвідділку, неодмінно й негайно, без ніяких розглядів відправляються в архів. Єдина відповідь, яка може надійти, так це те, що особи громадян, до яких викликали - не встановлені. Адреси проживання деяких завсідників нічних посиденьок достеменно відомі скаржникам, але і в цьому випадку все лишається незмінним.

Програма лояльності МВС до тітушек - в дії!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.