Янукович і сеньйорита Прим

21 серпня 2013, 16:20
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
227

Згадалася комічна передвиборча історія

Пам'ятаєте, за півроку довиборів у всіх областях людей на вулицях опитували, чи вважають вони, що треба нові лідери, чи чули вони, хто така Наталія Королевська, чи знають про партію "Україна-вперед!" і т.д.
Так от, підходить в Запоріжжі на вулиці жіночка до чотирьох дівчат і питає: "А Вы слышали о таком новом лидере как Наталья Королевская?".
Перша: "Нет, не слышала."
Друга: "Нет."
Третя: "Нет, а кто это?"
Четверта: "Вот дуры, как это вы не слышали? Это ж знаменитая Наташа Королевская, она поет: "Маленькая страна... Маленькая страна..."

P.S. До речі, якраз тоді у квітні 2012 (коли горе-соціологи малювали цьому проекту 4% і більше) поспорили ми з одним мастодонтом політтехнологій про результат Королевської на виборах на пляшку Hennessy V.S.O.P. Він досі не віддав.

Андрій Лозовий,
Заступник Лідера Радикальної партії Олега Ляшка


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,ВР,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Україна-Вперед,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,Запоріжжя,соціологи,Наталія Королевська,сеньйорита Прим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.