У Ляшка підтримали митну війну Росії проти України

19 серпня 2013, 12:12
Власник сторінки
журналіст
0
202

А ще наголосили на ментальних, релігійних та духовних відмінностях України та ЄС, закцентувавши, що європейські прагнення не слід вважати волею більшості українців.

З такою заявою виступила правиця Ляшка в РПЛ, його помічниця-консультантка Вікторія Шилова:

"Смішно дивитися на всю цю істерію, котру олігархічні ЗМІ роздувають навколо так званої «торгівельної війни» з Росією. Голосять майже всі олігархи України. Всі їхні ЗМІ, а це більше ніж 80% ЗМІ в нашій державі, говорять про шалений наступ Росії на Україну. Тут можна загадати Козьму Пруткова, який вчив всіх розумних «зрить в корень».

А з якого, власне, приводу весь цей гамір? А, так, дійсно – олігархи не отримують надприбутків! А розкрадена ними економіка України ось-ось повинна остаточно завалитися. То чому ж вони раніше не виходили на європейські ринки, не модернізували підприємства, не сплачують європейську зарплату робітникам? Бо всі ці анти-українські олігархи, які ненавидять нашу країну, хочуть жити в Монако чи Лондоні, в Швейцарії, і при цьому дуже бажано мати ізраїльській паспорт – про всяк випадок, бо Ізраїль «своїх» не видає.

Дивлюся на чесного й порядного Порошенка і хочу запитати: він з розумними чи з красивими? Він хоче в Гранд-Опера ходити, а гроші заробляти тут, «серед цієї біомаси»? Шановні друзі, ви знаєте, кому належить це висловлювання.

За 22 роки сплетіння влади з олігархією побудувало в Україні страхітливу химеру. А Верховну Раду перетворило в бордель, де є «путани» дорогі, а є дешевші. І вся ця бридота (за рідкісним виключенням) по команді своїх олігархічних «сутенерів» голосить про якусь торгівельну війну.

Моя особиста точка зору на весь цей процес була й залишається такою: ми повинні мати виключно позаблоковий статус нашої держави. І вести торгівлю з іншими країнами виключно на підставах закону, національних інтересів та національної безпеки. Все інше – від Лукавого. В нашій програмі цей пункт звучить саме так:

24. закріпити позаблоковий статус держави Україна на законодавчому рівні раз і назавжди. Ми налаштовані на дружбу та співробітництво з усіма країнами світу на засадах рівноправ’я і соціальної справедливості.(с)

Вся ситуація, яка складається навколо та всередині країни, говорить про те, що Президенту все ж таки доведеться «відкрутити голови» двом або трьом олігархічним кланам, і стосуватися це повинно перш за все соціальної та енергетичної сфер. Крім того, не можна цим нахабам залишати їхні телеканали, котрі з ранку до ночі пропагують розпусту, наркотики, алкоголь та гомосексуалізм.

Також я згодна з Олегом Ляшко, який вимагає скликати позачергову сесію Парламенту. А що, хай пан Порошенко розповість про те, як будучи Міністром закордонних справ він їздив по заграницях і домовлявся насамперед не про національні інтереси Україні, а про власні шоколадно-мармеладні ґешефти.

Домовився, Росія погодилась, хотіла догодити дружньому міністрові, а зараз бачите, як виходить – за що боролися, на те й напоролись. До речі, а де канал чесних новин № 5? Пропоную зробити журналістське розслідування з приводу діяльності Порошенка на посаді міністра".

А потім додала на своїй сторінці у Facebook:

"Справжня причина в тому, що Росія перекрила деякий експорт, зовсім банальна. Ви знаєте, що в нас великою комерцією займаються люди, які мають подвійне, а іноді потрійне громадянство. І є зовсім не українцями, як по духу, так і по крові. Їм байдуже, чим годувати людей, і яку якість має продукція, котру вони "спихують".

Напевне, Ви знаєте, що норми ВТО дуже відрізняються від наших колишніх ДСТУ, котрі і зараз використовуються в Митному Союзі. Тому дуже схильні до гешефту деякі комерсанти, користуючись тим, що мита з Євросоюзу, а іноді країн ВТО, не перевищують на кордоні з Україною 12-15%, беруть весь цей ГМОшний мотлох або неякісний одяг, і перепродують до Росії нібито "український експорт". Причому тут Україна мито не сплачує. Так що ж виходить - хтось наживається, а хтось повинен втрачати? Тому російській митниці не дуже приємно вважати себе "лохами". Це по-перше.


А по-друге, якщо хтось дуже хоче в Європу в тому стані, в я кому вона зараз перебуває, то нема питань. Але не треба видавати це за думку більшості українців. Не треба забувати про духовні, ментальні, релігійні та інші першочергові речі. Не треба забувати, що транснаціональним корпораціям Україна цікава лише одним: майже безкоштовною робочою силою, і головне - її землею. А продажність, тупість та недержавний підхід більшості чиновників дали таким корпораціям можливість перетворити Україну на країну рабів".

Ось тобі і Ляшко. З вилами. Ну і його правиця Шилова - як була "янучарою у вишиванці", такою ж і лишається. Навіть у так званій "митній війні", розв'язаної росіянами проти українців, стала на бік Москви.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.