Ляшко "радикально" видаляє критичні коментарі й незручні запитання

07 серпня 2013, 21:53
Власник сторінки
журналіст
0
298

...залишаючи тільки позитивні відгуки

Піар-обслуга народного депутата, ревно піклуючись про імідж свого шефа, пильно слідкує за тим, аби під його дописами на блог-платформі сайту "Кореспондент" не було незручних запитань чи критичних зауважень. Натомість залишає тільки схвальні відгуки.

 Так, реагуючи на публікацію в УП він написав:

"Українська правда" ошелешила своїх читачів "сенсацією": "Син Януковича поїде жити до Ляшка". Начебто той купив у мене десятки гектарів землі у Бучі, де будує собі палац. Я не проти, щоб Янукович молодший, хай навіть із своїм татком, переїхав до Бучі. Але тільки в обмін на Межигір'я, в якому я відкрию реабілітаційний центр для дітей-інвалідів. Благо, там все вже для цього пристосовано і не треба буде вкладатися у ремонт. А якщо серйозно, то колись справді у Бучі в мене було 10 соток, але я продав їх у 2010 році.

P.S. А взагалі вкотре переконуюсь: довіряти "Українській неправді", якою керує Притулиха - яскравий зразок необ'єктивності, упередженості, продажності, замовності, непрофесійності - це себе не поважати»

Одначе у читачів  виникли запитання. Зокрема у відвідувача під ніком «Покращення - це назавжди»:

«Скуповато для опровержения.

Кому продал в 2010 году? Точно 10 соток? А может десятки гектаров? И каким боком в Буче получили участки твои односельчане и радикальный однопартийцы?

И, олешка, куда ушли 20 миллионов гривен которые ты абсолютно бескорыстно помог "выделить" из бюджета по просьбе "чрезвычайно энергичного" Федорчука? До детских садиков и утепления домов ничего не дошло».

Незабаром це стерли, як і всі мої репліки щодо його помічниці Шилової, а також висловлені звинувачення у «радикальному» популізмі й цинічному піарі на дітях-інвалідах.

Тоді  я заганьбив політика, застосувавши до нього його ж гасло: «на вила!». Звісно, його теж видалили. Несправедливо виходить: Ляшку - можна, а от його самого – зась?! Ганьба!
27967

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.