Ватерлоо Мярковського

18 червня 2013, 18:09
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
211

Як все було насправді

Микола Азаров як і зазвичай люди похилого віку прокидається рано. Тож зібрав таємне засідання Кабміну о 07:15. Від Мінфіну був присутній заступник міністра Мярковський. Засідання тривало близько години. Вже всі мали розходитися, аж раптом озвався міністр закордонних справ Леонід Кожара, який все засідання продрімав за столом:
- А сьогодні ж свято! - вкусив його чорт за язика. - Так давайте вип'ємо?
- Какоє свято? - здивувалась міністр соцполітики Королевська.
Міністр культури Новохатько теж не знав і хотів спитати. Але вирішив, що не треба, бо йому хотілося випити. Після вчорашньої зустрічі з директорами сільських будинків культури було йому дуже зле, тож він зрадів нагоді похмелитися.
- Річниця поразки Наполеона у битві при Ватерлоо. - відповів замість Кожари, який знов заснув, головний кабмінівський інтелектуал мінздох Клименко.
Микола Янович поставив на голосування пропозицію Кожари. Підтримали всі, крім Сафіулліна. Він теж проголосував би "за", але довелось "утриматися" - міністр молоді і спорту, як не як.
Ще не накрили стіл працівники апарату, а міністр охорони здоров'я Богатирьова продекламувала:
- Щось у горлі диринчить, треба горло промочить! - дістала флягу з коньяком, взяла на столі дві склянки і випила на брудершафт з міністром освіти Табачником.

- І чому за урядовий корпоратив сварять мене одного? - спитає за кілька годин по тому замміністра Мярковський і стане шукати відповіді на це питання на дні стакану



Андрій Лозовий,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВР,Королевська,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,свято,Микола Азаров,міністр,стакан,Ватерлоо,Леонід Кожара,мінздох Клименко,Мярковський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.