ВИГАДАНИЙ СОРАТНИК ЧОРНОВОЛА КУДИСЬ УСТУПИВ

16 червня 2013, 13:27
Власник сторінки
президент Фонду вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола
0
548
ВИГАДАНИЙ СОРАТНИК ЧОРНОВОЛА КУДИСЬ УСТУПИВ

Спростування

Абсолютно не відповідає дійсности те, про що пише сайт Tvi.ua: «Соратник Чорновола отримав партквиток від Тимошенко», маючи на увазі Бориса Тарасюка – http://tvi.ua/new/2013/06/15/soratnyk_chornovola_otrymav_partkvytok_vid_tymoshenko

Борис Тарасюк ніколи не був соратником Вячеслава Чорновола. Тарасюк став головою Руху у 2003 році за рекомендацією попередника на посаді очільника Руху Геннадія Удовенка.

У 1999 році, коли було вбито Вячеслава Чорновола, Тарасюк був міністром закордонних справ, а президентом Леонід Кучма.

До Руху Тарасюк вступив напередодні обрання головою Руху у 2003 році. Тобто за Вячеслава Чорновола Тарасюк ніколи не був у Рухові.

Тарасюк Чорноволові не соратник і навіть не товариш.

Ба більше! За часів головування Тарасюка з Руху вийшли справжні соратники Вячеслава Чорновола – його дружина Атена Пашко, шістдесятник Лесь Танюк, а решта соратників були виключені з партії.

З цього приводу мій колега Андрій Дерепа сказав: «Це тільки "ТВi" може називати Тарасюка соратником Чорновола. Шкода, Юлька так і не второпала – що більше тарасюків у «Батьківщині», то швидше її кінець. Хвороба виявилася невиліковною».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Народний Рух,Борис Тарасюк,Вячеслав Чорновіл
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.