ЗВЕРНЕННЯ ЖУРНАЛІСТІВ АСАМБЛЕЇ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ

31 травня 2013, 09:21
Власник сторінки
Журналист
0
323
ЗВЕРНЕННЯ ЖУРНАЛІСТІВ АСАМБЛЕЇ  ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ

З перевірених джерел керівництву Асамблеї надійшла інформація про те, що силові структури готують спецоперацію аби зупинити активну діяльність журналістів ГО «МПА «Антикорупційне Бюро України»


Шановний Вікторе Федоровичу! Шановні колеги! 
З перевірених джерел керівництву Асамблеї надійшла інформація про те, що силові структури готують спецоперацію аби зупинити активну діяльність журналістів ГО «Міжнародна Правозахисна Асамблея «Антикорупційне Бюро України» та відкрити кримінальне провадження стосовно отримання хабара у особливо великих розмірах.

Це означає,що власники грального бізнесу домовилися з не чесними на руку правоохоронними органами дискредитувати наших журналістів в очах громадськості та призупинити активну роботу по боротьбі з корупцією. Наші журналістські розслідування стосовно порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та «Рівень безпеки громадян міста Києва» схоже приносять чимало шкоди злочинцям. І тому вони вирішили діяти.
Щодня ми закриваємо по декілька гральних закладів. Завдяки діяльності ГО «Міжнародна Правозахисна Асамблея «Антикорупційне Бюро України» за останні 4 місяці на території міста Києва припинено діяльність 254 гральних закладів, у яких вилучено понад 3,6 тис. одиниць грального обладнання, у тому числі 1,2 тис. гральних автоматів, 2,2 тис. системних блоків, 136 столів для гри в покер, 3 рулетки та понад 500 тис. грн. Відомості щодо діяльності гральних закладів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато 391 кримінальне провадження за статтею 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Це підтверджує лист Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю Міністерства внутрішніх справ України.
Ми проводимо безліч рейдів стосовно захисту прав споживачів, закриваємо торгові точки, які працюють з порушенням чинного законодавства України. Ми ведемо постійну правозахисну діяльність громадян, які звертаються до нас.
Але вся наша робота часто-густо ускладнюється завдяки корумпованим діям міліції, яка не виконує своїх прямих службових обов’язків. На слідчих ведеться тиск керівництва райвідділів під час закриття того чи іншого об’єкту, особливо це стосується гральних закладів, казино та букмекерських контор, де зафіксована незаконна діяльність. Злочинцям надається можливість просто втекти та винести все, що може свідчити проти них, вилучене майно незаконно повертається знову назад, в основному не виконуються елементарні норми слідчих дій.
 
Порушень маса. У своїх матеріалах на сайті: abukr.net ми подаємо інформацію про свою щоденну роботу та гострий, правдивий фактаж про діяльність, а точніше бездіяльність чиновників та представників правоохоронних органів. Про численні злочини щодня ми повідомляємо десятками листів всі відповідні інстанції.
 
Така активна діяльність Асамблеї стала кісткою у горлі злочинцям та тим, хто їх «кришує». Їм мало невдалого замаху на голову нашої організації, їм мало спаленого автомобіля, на якому здійснювалися рейди, вони хочуть знищити нас усіх.
Шановний пане Президент! Просимо Вас захистити честь і гідність журналістів нашої організації і не дати бандитам та корумпованим силовикам перемогти у цій нерівній боротьбі з закоренілою корупцією.
 
Шановні колеги, журналісти ваша будь-яка підтримка допоможе нам стати більш захищеними. Ми, також готові у будь-який момент підставити своє плече, кожному представнику ЗМІ, який потрапить у біду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: корупція,журналісти,міліція,звернення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.