Забудовники МИКІЛЬСЬКОЇ СЛОБІДКИ почали війну проти місцевих жителів

04 лютого 2015, 19:39
Власник сторінки
Журналист
0
55
Забудовники МИКІЛЬСЬКОЇ СЛОБІДКИ почали війну проти місцевих жителів

4 лютого 2015 року. Сьогодні об 11.30 місцеві активісти мікрорайону зібралися на чергову акцію проти незаконної забудови на Микільській слободці за адресою: Микільско-Слобідськая, 1. Мирна акція перер

Через повну бездіяльність, яка тривала довгий час, органів внутрішніх справ та прокуратури і місцевої влади, жителі Микільскої слобідки перейшли до рішучих дій. Адже, незважаючи на заборону щодо проведення будь-яких будівельних робіт тої ж таки прокуратури, забудовник продовжує і в день, і в ночі свою чорну справу. Як результат, - досить швидко виросло 4 поверхи майбутньої багатоповерхівки.
Цього разу громада провела останню попереджувальну акцію частково заблокувавши Броварський проспект.
Це так розізлило головного будівельника, що його підлеглі просто почали кидатись на мітингуючих, наносячи удари ногами на ліво й на право. Від їх рук постраждав журналіст "Антикорупційного Бюро України" Олександр Сенько, якому оскаженілий наяальник охорони забризкав обличчя та фотокамеру газовим балончиком. При цьому він викрикував, що йому плювати на будь-які заборони і будівництво буде продовжуватися не зважаючи ні на що. Далі цей чоловяга напав ще на одного журналіста - Валерія Анісімова і теж полив його з газового балончика. Наступною його жертвою стала літня жінка. 
Загалом постраждалих від охоронців виявилося близько 10 осіб. Трьох з них було доправлено до найближчої лікарні для надання першої медичної допомоги, інші її отримали від лікарів швидкої.
На місце події прибули й місцеві правоохоронці зі своїм очільником, представники прокуратури та органів влади Дніпровського району столиці. Нападників було оперативно затримано і порушено проти них кримінальну справу.
"Антикорупційне Бюро України" закликає керівництво держави та народних обранців, міську владу зупинити будівництво, яке за законодавством України, просто не повинне було навіть і починатися. Захистити власний народ і власну землю від земельних загарбників не так і важко, головне спробувати, тим паче маючи усі для цього важелі. Перша кров людей, які борються за свою малу Батьківщину - пролита, невже треба чекати більшого кровопролиття. Адже, кияни налаштовані відстоювати свою землю до останнього.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: незаконна забудова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.