Ніжинський депутат вбив людину

24 травня 2013, 20:28
Власник сторінки
Журналіст
0
276

Депутата Ніжинської міської ради заарештовано за підозрою у вбивстві

Скандального ніжинського депутата Максима Багрінцева заарештували за підозрою в убивстві особи жіночої статі.

Вбивство сталося в місті Києві ще місяць тому. Тоді в одній із київських квартир був знайдений труп жінки, яку було вбито при спробі згвалтування. З неофіційних дерел відомо, що ніжинський депутат завдав жертві  травми, які не сумісні з життям тілі жертви також були виявлені і сліди того, що депутат-кілер намагався душити жертву .

Як відомо, співробітниками правоохоронних органів депутата арештовано і за наявною інформацією він зізнався у скоєному ним злочині.

Наразі разі будь-який  офіційний коментар з боку правоохоронних органів відсутній.

Події з затриманням Багрінцева вже набули великого розголосу, все місто "стоїть на вушах", а політик Олег Ляшко на власній офіційній сторінці у Facebook про те, що депутат Багрінцев буде намагатися ухилитися від правосуддя. Тому політик взяв справу на власний контроль. Також депутат звернувся до журналістів, прирівнявши депутата Багрінцева до Лозинського і закликав журналістів не дати "цьому мажору-вбивці вийти сухим із води".

Нагадаємо, що цей депутат був обраний до ради від ВО "Батьківщина". Взимку минулого року після того, як Багрінцев почав активно захищати мера-хабарника Приходька, його було виключено з лав "Батьківщини".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: депутат,убийство,убийца,Ніжин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.