Партія УДАР закликає якнайшвидше проголосувати за прозорість держзакупівель

17 травня 2013, 12:18
Власник сторінки
0
219

Чи знаєте ви, що середньо статистичний українець щомісяця сплачує до казни держави близько 2 092 гривень, а за рік — 25 102 гривень?

 Але влада повністю позбавила його контролю над подальшою долею сплачених ним коштами.

Тому партія «УДАР» разом з іншими опозиційними силами зареєстрували законопроект №2207, який зупинить масштабне розкрадання державних коштів підчас проведення державних закупівельЦим документом передбачено оприлюднення інформації про закупівліякі здійснюють держпідприємства і за рахунок власних коштів також.  Така процедура значно ускладнить будь-які корупційні дії та зловживання з боку посадовцівзабезпечить прозорість закупівель, але без зайвої бюрократії у вигляді тендерівЗрозумілощо прийняття цього закону вигідне всімокрім корупціонерів-паразитівщо жирують на державних ресурсах, розкрадаючи народні кошти. Тому партія «УДАР» вимагає якнайшвидше поставити на голосування законопроект №2207, який виведе з тіні десятки мільярдів гривень, і розраховує на підтримку депутатів.

Також свою підтримку цьому законопроекту вже висловили журналісти і громадськістьПід петицією з відповідними вимогами вже підписалися 114 провідних журналістівщо працюють у сфері протидії корупції.

Партія «УДАР» сподіваєтьсящо в народних обранців вистачить політичної волі не тільки на словах, а справжньою справою – ухваленням відповідного законопроекту – нанести міцний удар по корупціонерам та їхній цинічній діяльності

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: законопроект,тендер,опозиція,УДАР Віталія Кличка,Ткачук,державні закупівлі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.