Клан Януковичів хоче загарбати об’єкти «Нафтогазу»

14 травня 2013, 14:33
Власник сторінки
0
255

Уряд вирішив зняти заборони на приватизацію об’єктів трубопрововідноготранспорту та газосховищ. І тепер питання щодо форми власності цих об’єктіввирішуватиме Кабінет Міністрів.


Звичайно, якщо такий закон буде ухвалено. 

І хоча Кабмін ревно стверджуєщо ухвалити такий закон вимагає ЄСекспертинаголошуютьщо «сім’я» Януковича контролюватиме «Нафтогаз».

Адженаразі, «Нафтогаз» є стратегічним ресурсом держави, а «вимогамиЄвропи» теперішня влада тільки прикриває свої лихі наміриЄвропа в жодномуразі не буде провокувати розвиток корупції в найкорумпованішій країніЄвропи, так само як і ЄС не вимагає поступатися національними інтересами.

Я вважающо всі необхідні реформи в нафтогазовій галузі, і в тому числімодернізацію ГТС, можна провести без зміни форм власностіОднак  ВерховнаРада вже дозволила Кабінету Міністрів реорганізовувати НАК "НафтогазУкраїни", заборонивши при цьому приватизацію НАКу і компанійякі будутьстворені в результаті його реорганізації. І виходитьщо нових законівприймати не потрібно?

Щоб уникнути корупції і торгівлі національними інтересамипартія УДАРвимагаєщоб принципові для безпеки країни і фундаментальних прав людейзаконопроекти готувалися до розгляду ВР робочими групами з рівнимпредставництвом усіх фракцій.

Успішним прикладом такої роботи є ухвалені закони щодо боротьби з корупцієюв рамках європейської інтеграції. На мою думку, саме  такий  підхід маєзастосовуватись і для інших законівякі критично важливі для країни.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Нафтогаз,УДАР Віталія Кличка,Ткачук,Кабінет Міністрів,приватизація,уряд Азарова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.