Дискотека на колесах на честь Воскресіння Христового. З пивом і санкцією міліції

05 травня 2013, 10:43
Власник сторінки
журналіст
0
298

На честь Воскресіння Христового дніпропетровська міліція санкціонувала дискотеку на колесах. З пивом, шансоном, матюками, гучним реготінням, привселюдним справлянням фізіологічних потреб тощо...

До легенадрного столика із галасливими компаніями "вечно молодых, вечно пьяных", що не дають спати по ночах у дворі на Героїв Сталінграда, 138, додалася ще одна біда: столик на колесах. Точніше дискотека. Сюди на "ночівлю" повадилася заїжджати фура "Свежая колбаса из свежего мяса, "Покровский двор" - "Газель" з фургоном, номер АЕ 3405 ВА.

"Ночівля" відбувається досить своєрідно: навколо кабіни відразу збирається група осіб, а з відкритих навстіж дверй на всю потужність гримить музика. Люди, що оточують кабіну, то сідають в неї, то знову виходять. Гучно розмовляють, регочуть, п'ють пиво. Пусті пляшки викидають у кусти або ставлять на асфальт.

Іноді "нічний клуб" на колесах, як йому закортить, від'їжджає геть. Галаслива компашка застрибує в кабіну, заповнюючи її як осоледці діжку. Автівка починає маневри: то газує, то гальмує, різко рушає з місця і раптово зупиняється. Виїхавши на проїзжу частину метрів двісті-триста мчить по зустрічній смузі, поки через рельси не переїде на ту, на яку потрібно. Хвилин за 15-20 "Ковбаса" повертається знову і дійство триває.

Вчора, у суботу, 4 травня, дискотека почалася близько першої ночі. Думав, самі поїдуть. Чекав. Ні. Дзвінок у найближче відділення міліції № 7, що в 5-ти хвилинах неквапливої їзди від місця пригоди. Черговий записує номер галасливої "Газелі" і обіцяє екіпаж, щойно звільниться машина. Минає півгодини, година - екіпажу немає. Вихожу на балкон:

- А ну музыку выруби, сволочь!!!

Не чують. Надто гучно гримає. Повторюю. Знову теж саме.

- Быдло вонючее!!! Бандюковичи сраные!!! Дебилы тупые!!!

Вони зреагували лише з кільканадцятого разу. Міліція ж так і не приїхала. А на "102" між другою і третьої годинами ночі взагалі ніхто не брав слухавку. Всі на всеношній були?

"А мне снилось, что Христос воскрес
А мне снилось, что он жив"
/"Наутілус Помпіліус"/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.