Українцям живеться так «добре», що вони все частіше стали «зазирати до чарки»

25 квітня 2013, 06:34
Власник сторінки
0
255

У той час, як Азаров і команда «реформаторів» Януковича звітує про «покращення життя вже сьогодні», українська нація спивається і поступово вимирає.

 За статистикою Всесвітньої організації здоров’я, за рівнем споживання алкоголю Україна за минулий рік піднялася на одну позицію вище. Зараз за цим показником вона займає п’яте місце у світі. Крім того, за рівнем смертності від цього соціального недугу – є другою у Європі.

Відповідно до загальноприйнятих міжнародних норм, нація, яка вживає в рік понад 8 літрів чистого спирту на душу населення, вважається вмираючою. Українці ж, за підрахунками експертів, за рік вживають 15,6 літрів чистого спирту на душу. Ситуація погіршується з року в рік.

За словами глави парламентського комітету з питань охорони здоров’я Тетяни Бахтеєвої, сьогодні від алкоголю залежать від 1,2 до 1,5 мільйонів українців. За даними Держстату України, у минулому році українці витратили на алкоголь та цигарки більше, ніж на освіту та одяг.

Зростання споживання алкоголю має негативні наслідки для майбутнього нашої країни. Це збільшення смертності, зростання злочинів та нещасних випадків, а також зниження рівня культури та освіченості.

Саме тому партія «УДАР», пропагуючи здоровий спосіб життя, підтримуватиме ініціативи, спрямовані на зменшення споживання в Україні алкоголю, тютюну та наркотиків.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,покращення життя вже сьогодні.,Ткачук,алкоголізм,уряд Азарова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.