Влада і опозиція банкроти. Конституційні збори альтернатива громадянській війні

11 квітня 2013, 16:06
Власник сторінки
Врач, Юрист, Политик
0
254
Влада і опозиція банкроти.  Конституційні збори альтернатива громадянській війні

Інколи велич правителя не стільки залежить від його справ, скільки від своєчасної відставки

 Враховуючи антиконституційну діяльність Верховної Ради України, непоправну шкоду економіці країни нанесену діяльністю Уряду, Президента України та всією правлячою верхівкою протягом останніх 10 років Україна втратила значну частину суверенітету. Події останніх тижнів засвідчили, що банкротом є не тільки владна верхівка, але й опозиція, що своїми діями, фактично, сприяє встановленню неофеодального устрою з кримінальною правлячою верхівкою.

Ми стомились від виборів, партій і брехливих політиків. Економіка країни в занепаді, армія знищена, 99% населення не довіряє представникам МВС, і, ми переконані, стільки ж всім іншим владним інституціям. Все це свідчить про фактичну втрату державності та  беззахисність  майже 50 мільйонів населення країни.

Ми не маємо часу і можливості чекати 2015 року. Конституція України, звичаєве право і українська традиція дають нам право відсторонити від влади бездарних правителів та встановити справедливий суспільний лад. Побудувати на засадах нової етики нове солідарне суспільство в новій солідарній державі.

 

З цією метою ми закликаємо громадян  країни на підставі Конституції,Законів України та на основі самоорганізації створювати паралельні структури влади, забезпечити  безпеку своїх близьких, максимально  вилучити свої заощадження з сумнівних фінансових установ, об’єднуватись на рівні територіальних громад, створювати відповідні управлінські структури  та здійснювати керівництво самостійно. Створювати максимальний , ненасильницький спротив будь якому порушенню Ваших особистих конституційних прав. Висувати делегатів на загальнонаціональні конституційні збори.

Наша мета:

-           відсторонення від влади кримінальної верхівки

-           Повернення національних багатств народу

-           Побудова солідарного і справедливого суспільства в солідарній державі .

-           Проведення Конституційних зборів без партій, олігархів та чиновників

На час роботи Конституційних зборів  діяльність політичних партій припиняється.

Функції Верховної Ради передаються Суверенним  Конституційним зборам.

Управління країною здійснює Перехідний Уряд.

 До початку кардинальної реформації суспільства необхідно провести:

  1. Політичну люстрацію, що  передбачає відсторонення від влади політичної еліти що протягом останніх 10 років перебувала при влади та обмеження в політичних правах на найближчі 10 років.

2. Економічну  люстрацію, що передбачає утворення Фонду майбутніх поколінь. З цією метою повинні бути націоналізовані щонайменше 50% акцій найбільш ліквідних видів економічної діяльності. Половина плати за продаж алкоголю та тютюнових виробів, видобуток газу, нафти, залізної руди, вугілля інших природних багатств,прибутків грального бізнесу, енергетики мають надходити у Фонд майбутніх поколінь, який поряд із Державним бюджетом  буде гарантувати здійснення усіх соціальних виплат.

3. Проведення інвентаризації  майна та активів що знаходяться в державній та інших формах власності з метою вироблення солідарної та збалансованої бюджетної політики в умовах кризи та з перспективою розвитку держави  на найближчі 25 років

4. Скликання конституційних зборів за народною ініціативою виключно на принципах самоорганізації населення (за місцем проживання,  громадські та професійні ознаки, етнічні та конфесійні) та використанням мережевих технологій. Участь партій та тих, хто був при владі останні десять років –виключається.

5.  Розробка нової конституції та прийняття її на референдумі з використанням мережевих технологій та у режимі  відкритого,персонального голосування, що унеможливить будь які фальсифікації.

.Наші пропозиції сформульовані на підставі міжнародного досвіду, соціологічних досліджень та реальної ситуації в Україні. В часи важких політичних та економічних криз альтернативою збройному повстанню та державному перевороту може бути тільки пере заснування держави та проведення суверенних Конституційних зборів.

 В той же час , ми переконані, що є ще один шлях для досягнення швидких змін – це добровільне складання повноважень Президентом України В.Ф.Януковичем на підставі ст. 108 Конституції України.

 До складання повноважень Президент повинен підписати три Укази: Про розпуск Верховної Ради України, Про призначення перехідного Уряду, та Про скликання Конституційних зборів.

Це єдиний шанс для В.Януковича увійти в історію, а не вляпатись, як це зробив В.Ющенко.

Інколи велич правителя не стільки залежить від його справ, скільки від своєчасної відставки

 

 

Голова  Громадянського Конституційного конгресу  Ю.Збітнєв

Голова Всеукраїнського страйкового комітету            К.Ільченко

Генеральний секретар Національної Конфедерації профспілок П.Петриченко

10 квітня 2013року

УНІАН

Київ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.