Столиця вибухне «Київською весною 2013»!

22 березня 2013, 08:32
Власник сторінки
0
467

В Києві назріває революція: мешканці столиці повстануть проти режиму Януковича. На хвилі, яка ринула через соціальні мережі після інциденту з провальним голосуванням у парламенті виборів мера і депут

 2 квітня 2013 року о 10.00 біля будинку Верховної Ради громадським рухом «КИЯНИ РАЗОМ» та Всеукраїнським комітетом «НАСТУП» ініціюється проведення акції-мітингу «КИЇВСЬКА ВЕСНА 2013» щодо захисту права киян на самоврядування та гідне життя.

Громадські активісти  закликають киян та гостей міста приєднатися до акції та відстояти своє право на гідне місцеве самоврядування. Разом ми вимагатимемо від депутатів Верховної Ради терміново призначити вибори депутатів Київської міської ради та мера Києва.

Кияни втомились від діючої Київради, більшість депутатів якої змінили по декілька разів політичні погляди та асоціюються у Киян з окупантами та мародерами.

Опозиційні київські громадські організації вже висловили недовіру діючим депутатам Київради, які не виправдали наші сподівання та вимагають свідомого саморозпуску Київради.

НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!  ДОСИТЬ ТЕРПІТИ! ЧАС ДІЯТИ!

 

Телефони координаторів ініціативної групи:

Руслан СЕКЕЛА:  + 38 067 314 44 05

Ярослав ДІДЕНКО: +38 050 331 58 90 

 

ПРЕС-СЛУЖБА

ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОМІТЕТУ «НАСТУП»

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: кияни об'єднуємось,Київрада,кияни,вибори мера Києва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.