Громадські активісти виступлять проти адміністрації заводу «Мотор Січ»

20 серпня 2014, 11:47
Власник сторінки
2
36

Незважаючи на заборону Президента, керівництво ПАТ «Мотор –Січ» сьогодні активно продовжує спонсорувати російських сепаратистів.

Незважаючи на заборону Президента,  керівництво  ПАТ «Мотор –Січ» сьогодні активно продовжує спонсорувати російських сепаратистів.

Ми, активісти ВК «НАСТУП», вимагаємо на наступному засіданні Верховної Ради України негайно підняти питання про позбавлення регіонала В'ячеслава Богуслаєва депутатської  недоторканності та судити його за державну зраду.

Нагадаємо, В. Богуслаєв володіє 15 % акцій даного підприємства і в ЗМІ вже була інформація про те, що бойовики з'явилися в Сніжному відразу після його відвідин Москви наприкінці травня цього року.

Ми переконанні: сьогодні, коли на війні щодня помирають українські солдати, жодне українське підприємство, в тому числі і стратегічне «Мотор Січ», не може працювати на ворога, навіть якщо економіці України буде завдано шкоди.

Відповідно, вважаємо доцільним призупинити роботу підприємства та провести глобальне розслідування СБУ щодо експорту продукції ПАТ "Мотор Січ" в РФ під час війни, який, за нашими даними, становить близько 30%, а також  повністю замінити адміністрацію цього заводу.

Також ми закликаємо громадські організацій та об'єднання виступити єдиною силою проти адміністрації заводу «Мотор Січ» та зупинити Богуслаєва, як одного із спонсорів російського тероризму в Україні.

Голова ВК «НАСТУП» Руслан Секела

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.