"Женщина, с 8 марта Вас!.. Как так, не "моє свято"? Ах ТЫ ж!!!..."

09 березня 2013, 11:28
Власник сторінки
журналіст
0
357

Українки, які не сприймають вигадане Кларою Цеткін 8 марта своїм святом, наражаються на брутальні образи від псевдо-кавалерів, котрі палко вітають "с праздником" всіх "горячо любимых женщин и девочек"

За відмову від привітань з нагоди "8 марта" ім. Клари Цеткін, джентльмени радянського розливу, які "поздравляют дорогих и горячо любимых женщин и девочек", називають українок "грязнулями", радячи при цьому навчитися мити ноги. Принаймні, так сталося у коментарях під моєю критичною реплікою щодо міжнародного жіночого дня на "Кореспонденті".

Один з чоловіків, котрий вочевидь, є палким прихильником "жіночого свята" і перед тим за небажання вітати чарівну стать з цієї нагоди  назвав мене "ушлепком, а не мужиком", у відповідь на коментар жінки, яка погодилася з позицією автора щодо недоречності святкування 8 марта в Україні, брутально кинув їй: "ноги сначала научись мыть, грязнуля неухоженная, потом вякай тут про нетвоесвято... "
Sometimes Peeping  09.03.2013, 10:29

Ця образа дуже нагадала слова Табачника про галичан як "лакєєв", котрі "недавно научились мыть руки".

Показовою є й інша репліка коментатора: "Вас, недоделанных бандеровских сектантов всего тысяч 100 на Украину и ваш путь в гомосятитну на 101 км. Тебе автор статьи будет поручение, организовать штабелями своих сектантов и пешим ходом свались в тундру, там алени вам в помощь и праздников нет".

У реакції чоловіка все чітко й недвозначно проявилося, кого і за що він шанує "8 марта". Явно, що не жінок як таких,  а радше "Леніна Партію Комсомол". Ніяке це не свято весни і кохання. Це омана, локшина, яку нам навішують. "8 марта" - одна з ідеологічних дат безнадійних совків-українофобів.

Отже квіти на честь цього дня - це букетики від радянського минулого за поблажливе ставлення представниць прекрасної половини людства до Голодоморів і ГУЛАГу, влаштованих комуністичною тиранією. За це ж і компліменти.

Ці троянди і тюльпани вирощені на кістках мільйонів безневинних жертв злочинної системи та политі кров'ю замордованих. Вони для товаришок, а не українських ПАНІ. Останніх брутальні совки відправляють вчитися ноги мити. Був би СРСР, вони б і зараз залюбки  відряджали з цим куди подалі - "в тундру", тобто в ГУЛАГ, на лєсоповал, як написала ця енкведистська гнида чоловічої статі - прихильниця святкування 8 марта.

 "да вы бандеровские сектатны:)))))))))))), ваша участь предрешена и вам не позавидуешь.."
Sometimes Peeping09.03.2013, 10:23

"...Боже! Сколько веры в руках отставных палачей...
Ты не дай им опять закатать рукава суетливых ночей!"
/ДДТ, "Родина"/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.