Апеляційний суд міста Києва поновив Анатолія Походню на посаді директора ринку

27 листопада 2012, 12:03
Власник сторінки
Журналіст
0
583
Апеляційний суд міста Києва поновив Анатолія Походню на посаді директора ринку

27 листопада Апеляційний суд міста Києва виніс Ухвалу у якій поновив колишьного директора ринку Анатолія Походню, якого за особистими потивами звільняв міський голова М. Приходько

Судом апеляційної інстанції було скасоване розпорядження про звільнення мером Ніжина Михайлом Приходьком учасника власної кримінальної справи Анатолія Походню. По даній кримінальній справі суд визнав ніжинського міського голову М.Приходька винним засудив його до позбавлення волі терміном на шість років з конфіскацією майна та забороною займати державні посади.

В розпорядженні яке було видано у серпні 2011 року у мотиваційній частині, зазначається досить цікава мотивація: «За одноразове грубе порушення трудових обов’язків”.

Дане розпорядження Анатолій Походня розцінював як тиск з боку засудженого міського голови на його як учасника кримінальної справи задля того, щоб на певних етапах  судового процесу він змінив свої покази на користь міського голови і таким чином сприяв Приходьку в уникненні кримінальної відповідальності за скоєний мером злочин.

Таким чином Апеляційний суд міста Києва визнав незаконним розпорядження міського голови про звільнення А. Походні, поновив останнього на робочому місці  та скасував три корегуючи розпорядження засудженого мера які стосувалися процедури звільнення А. Походні.

Тепер у Ніжинської міської ради наявні всі законні підстави щоб достроково припинити повноваження Михайла Приходька.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.