Героїчний песик

04 листопада 2012, 12:56
Власник сторінки
журналіст
0
337

Чотирилапий, як не перебігав з місця на місце, все одно опинявся на траекторії руху вантажівки, що розверталася.

Поспішаю якось по своїх справах, проходжу по одному з міських подвір'їв. Бачу, як на сонечку гріється песик: розлігся і ніжиться у промінях. Раптом заїжджає вантажівка з іншого двору, де не можна було розвернутися, аби виїхати на вулицю, а в цьому якраз був простір для маневру.

І "Камаз" почав вирулювати. Спочатку песик ніяк не реагував, спокійно спостерігаючи за дійством. "Подумаєш... У кожного свої справи. В мене - грітися на сонечку", - читалося в його сонних очах.

Тим часом габаритне авто вже майже розвернулося, але ще продовжувало повільно задкувати. Причому тепер якраз у бік хвостатого. Той насторожився. Незабаром, оцінивши загрозу, підвівся і перейшов на інше місце. Не встиг влігтися, як побачив, що автівка знову суне на нього.

У відповідь чотирилапий незадоволено рикнув, мовляв, "Що за неподобство? Лежав собі нікого не чіпав, аж тут оце з'явилося і прямо на мене. Змінив місце дислокації, а воно знову...".

Тоді дворняга ще раз перебіг і почав чекати, що буде далі, уважно спостерігаючи за поведінкою порушника його спокою. І треба ж такому статися, залізяччя на колесах вкотре змінюючи траекторію руху, знову задкувало на хвостатого.

І тут в песика терпець урвався. Він почав гучно гавкати, захищаючи своє місце під сонцем - в даному випадку в прямому смислі. Рішучість чотирилапого не залишала жодних сумнівів:  ще трохи і, відстоюючи свою територію, той накинеться на незрівняно габарітнішого чужинця.

Та ось вантажівка, закінчивши свої маневри, нарешті зупинилася і випустивши на прощання клуби чорного диму, поїхала з двору. Відчувши себе переможцем у сутичці, песик замовк. Ще трохи подивившись у слід агресору, рикнув востаннє й повернувшись на своє улюблене місце, продовжив сонячні ванни. Героїчному песику буде чим похвалитися перед своїми хвостатими одноплемінниками.              
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.