Транзит російського газу і питання оренди полігону НВТКА.

20 серпня 2012, 21:05
Власник сторінки
Юрист
0
361

Скільки насправді коштує транзит російського газу через Україну і яка подальша доля полігону НВТКА в Криму?

У той час, коли українське суспільство мають за «натовп» і електорат, який, як риба клює на «мовне» питання і на «Котовасію», повернімось до питань дійсно важливих, які на загальному фоні чомусь звучать тихо…

Зокрема, чому не піднімається і належним чином не висвітлюється політика «підлабузництва», абсолютного сприяння та перекреслення усіх можливих законів ринку та економіки з Російською Федерацією?

Транзит російського газу. Що нам платить Росія? – Вартість транзиту газу з РФ по території України становить $3,11 за 1 тис. куб. м на 100 км.

Оренда Полігону НВТКА в Криму. Для початку, Росія нарешті заплатила за 6 років монополії на цьому полігоні. І нарешті, внесенням змін в міжурядові угоди було скасовано цю монополію РФ на оренду.

Лунають думки експертів, що так, як РФ втратила монополію, то полігон можна «здавати» іншим країнам… Але… Чому ніхто не задається питанням – невже такий потужний полігон не може використовувати українська армія? Усміхаємось і плачем… Українська армія не може використовувати НВТКА, оскільки у нас відсутні і авіаносці, і палубна авіація. Ось, і нібито при такому «позитивному розкладі» спливають факти, яка сучасна і сильна наша армія, яке потужне фінансування надає на військові потреби держбюджет.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.