Яблуко розбрату або Закон про засади державної мовної політики

20 серпня 2012, 11:12
Власник сторінки
Юрист
0
860

Маніпулюють найболючішим. «Мовне питання» для України було, чи не одним із ключових, за часи відсутності державності. Чи є сенс "піднімати" його сьогодні?

Яблуко розбрату… Саме таку роль надано Закону України «Про засади державної мовної політики» від 03.07.2012 року. Неозброєним оком видно, що даний закон не має своєю ціллю забезпечити права меншин, які проживають на території України. Ціль прийняття такого нормативно-правового акту єдина – посіяти ворожнечу між двома берегами Дніпра. «Стравити» електорат.

І якби там не було, український народ має розуміти, що прийняття подібних законів, агітація «неоднозначних тем» є відволікаючим маневром від РЕАЛЬНИХ проблем економіки, рівня заробітних плат, стипендій, пенсій, соціальних допомог. Теперішня влада намагається розфокусувати погляд українського суспільства.

Нам закладено на генетичному рівні «охороняти» свою мову: на заході – українську, на сході – російську. Але не дайте себе затьмарити! Закон уже прийнято. І єдиний реальний варіант — це не мітинги, а перевірка цього Закону Конституційним Судом на відповідність Конституції України. І не більше. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: мовний закон Ківалова-Колєсніченка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.