Безпритульний офіцер - армія по-українські!

06 серпня 2012, 10:52
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
610
Безпритульний офіцер - армія по-українські!

Злочинна бездіяльність керівництва Міноборони гонить безквартирних військових під стіни Міністерства оборони за місцем постійної прописки.

У зв’язку з тим, що не виконуються протокольні рішення Міністра оборони України щодо врегулювання питання стосовно тимчасового проживання у гуртожитку Київського національного університету ім. Т. Шевченка сімей військовослужбовців ЗСУ до отримання ними житла, а також виконання зобов’язань, які взяло на себе Міноборони щодо відселення сімей військовослужбовців із зазначеного гуртожитку, в разі подальшої бездіяльності високопосадовців Міноборони, безквартирні військовослужбовці та ветерани ЗСУ у День Державного Прапора України (23 серпня 2012 року) разом із родинами прийдуть до Міністерства оборони (пр-т Повітрофлотський, 6) для подальшого проживання за місцем постійної прописки.
              Військовослужбовців, на разі, збираються підтримати інші військові безхатченки Київського гарнізону та студенти КНУ ім.Т. Шевченка під керівництвом Студентської ради студмістечка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Недвижимость,Минобороны,аренда,квартира,МОУ,бомж,бездомные,военные,офицеры,Саламатин,Ломоносова 45,военбомж
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.