Справжній захисник Конституційного ладу !

30 січня 2013, 15:39
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
286
Справжній захисник Конституційного ладу !

Шериф Тім Мюллер Округу Лінн, Орегон в листі до віце-президента США пише, що він і його помічники не будуть виконувати федеральні акти Конгресу чи укази президента, які посягають на Конституцію.

From the desk of Sheriff Tim Mueller Linn County, Oregon **3 VtA* t\ 1115 SE Jiektoa Si Albanv. Oregon 97321 Pho«: 541-967-3950

Шановний пане Віце-Президент!

Я шериф Тім Мюлер, двічі обраний громадянами округу Лін, штат Орегон, які довірили мені благородну справу: охороняти безпеку їх і їхніх сімей. Мої заступники і я сприймаємо це завдання дуже серйозно, і, як і ви, поклялися охороняти Конституцію Сполучених Штатів.

Я сприймаю цю клятву настільки ж серйозно, як і клятву по захисту наших громадян. Я працював для народу округу Лін більше 28 років як працівник Офісу Шерифа округу Лін, а також протягом трьох років служби в якості офіцера військової поліції в армії США, де я також складав схожу присягу.

У світлі останніх кримінальних подій, політики намагаються використати загибель невинних жертв, виступаючи за закони, які перешкоджали б чесним, законослухняним американцям володіти певною вогнепальною зброєю та магазинами боєприпасів.

Ми американці. Ми не повинні допустити і не будемо терпіти, щоб дії злочинців, незалежно від того, якими б огидними вони не були, спонукали політиків до ухвалення законів, які утискають свободу відповідальних громадян, які не порушили жодних законів.

Будь-який федеральний закон, прийнятий Конгресом або розпорядженням Президента, який зачіпатиме конституційні права громадян, не чинний для мене і моїх заступників, я також не дозволю виконання будь-яких неконституційних положень або розпоряджень федеральних службовців в межах кордонів округу Лін, штат Орегон.

Якщо коротко, я відмовляюся брати участь, або стояти, склавши руки, в той час як моїх громадян перетворюють на злочинців неконституційними діями схиблених політиків.

Шериф Тім Мюлер

Округ Лін, штат Орегон

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: МВД,СБУ,МВС,ветеран,армія,офіцер,захисники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.