ВК «Наступ»: ми зустрінемо Евро-2012 в наметах.

06 червня 2012, 14:17
Власник сторінки
0
525

Активісти ВК "Наступ" разом з "чорнобильцями " вимагатимуть ветувати скандальний закон.

ВК «Наступ» повідомляє, що завтра, 7 червня,  приєднається до всеукраїнської  акції протесту «Чорнобильців» та підтримає вимоги  мітингувальників щодо забезпечення президентського вето на закон "Про гарантії виконання судових рішень". Даний закон  передбачає скасування пільг для чорнобильців, афганців і низки інших категорій громадян, а також унеможливлює будь-які способи оскарження його в судах.

Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела «Ми підтримаємо «чорнобильців» та домагатимемось ветування цього ганебного закону, котрий порушує права людини. Його попереднє шахрайське голосування в раді лише доводить наскільки сильно сьогодні влада боїться народу.

 «Сьогодні ми на засіданні ради прийняли рішення про прибуття до Києва близько 300 наших активістів зі Львова, Одеси, Чернігова. Якщо влада ігноруватиме вимоги чорнобильців, то завтра ми плануємо розмістити наметове містечко під адміністрацією президента, та переведемо формат акції у безстроковий. »

Нагадаємо, що восени минулого року цей закон спровокував низку соціальних протестів громадян, тому «теперішнє його таємне голосування» в раді спричинене боязню влади повтору масштабних акцій протесту напередодні Ерочемпіонату в Україні

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.