Яценюк: КОД уже відпрацював своє

05 червня 2012, 16:41
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
480

Лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк у Львові заявив, що КОД свою функцію вже виконав і фактично відбувся.

Про це він сказав у ефірі програми Остапа Дроздова «Прямим текстом» на телеканалі ZIK.

«КОД був не більше ніж майданчиком для формування переговорного процесу, і він уже відпрацював свою місію, адже сформована об’єднана опозиція на базі шести партій. Також сформований механізм співпраці зі «Свободою» по мажоритарних округах. Усе – КОД уже відбувся», – заявив Яценюк.

Він дав чіткий меседж решті членам КОДу: «Той, хто хоче торгуватися за мандати, нехай іде на Бесарабку і торгується там. Ті партії, які хочуть використати КОД із метою продати округ чи отримати місця у списку, отримати кандидатів у виборчі комісії, я хочу запевнити: так не буде. Треба чесно говорити: оці політичні торги, оця політична проституція буде закінчуватися у нас дуже швидко. Я не буду дипломатом і хочу чітко розставити всі крапки над і. Коли почалася акція «Україна проти Януковича», щось ми нікого не бачили на мітингах, окрім БЮТу і «Фронту змін». Щось ніхто не міг вийти на Михайлівську площу і бодай ротом промовити: «Ми вимагаємо імпічменту президента Януковича»! Це було всього-на-всього шість місяців тому. А зараз вони всі під парасольку опозиції запихаються… Знаєте, що вони зараз роблять? Вони перестали платити гроші експертам і політтехнологам – а просто беруть нашу програму об’єднаної опозиції, за три дні їх вчать і слово у слово повторюють те, що їм сказали. Треба чітко розуміти, що будь-яка інша третя сила а-ля опозиційна віддасть зразу половину свого списку регіоналам, і пройдуть люди, які не брали на себе політичних зобов’язань здійснювати імпічмент Януковича. Тому кожен повинен прийняти для себе рішення, за що він: за свою маленьку партію – чи все-таки за зміну влади».

zik.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.