РУКИ ГЕТЬ ВІД АНДРІЇВСЬКОГО УЗВОЗУ.

20 квітня 2012, 09:33
Власник сторінки
0
869

ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИЙ МІТИНГ НА ЗАХИСТ АНДРІЇВСЬКОГО УЗВОЗУ


Завтра, 21 квітня 2012 року о 12.00 год. на площі Михайлівській, що в Києві, відбудеться загальнонаціональна  акція спротиву руйнуванню  архітектурних пам’яток Андіївського узвозу. Початок акції о 12.00 за адресою Михайлівська площа.Акція пройде у формі пікетування. До участі в акції запрошуються всі небайдужі кияни та гості міста.

Голова ВК «НАСТУП» Р. Секела повідомив « Мета акції – привернути увагу української та світової спільноти до проблеми перетворення культурної спадщини Києва на приватну власність купки олігархів. Ми не дозволимо перевтілити Андріївський узвіз на «Ренатівський узвіз». В жодній столиці світу не відбувається такого нахабного руйнування історичних пам’яток, як в Києві, і відбувається це за мовчазної згоди місцевої влади, котра стала «іграшкою» в руках українських олігархів».

 


 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.