ЗАХОПЛЕННЯМ РИНКУ ЛУК’ЯНІВСЬКИЙ КЕРУЄ ДЕПУТАТ ВІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

29 березня 2012, 11:15
Власник сторінки
0
630

Партія влади захоплює майно підприємців.

 Сьогодні в Києві стало нормою масове проведення незаконного відчуження комунального майна, але коли це роблять міські очільники, народні депутати, представники Київської влади та ще й  з таким розмахом і нахабством, як у випадку з  Лукянівським ринком   - це вже переходить усі дозволені межі.

                Нагадаємо, що згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування» комунальна власність належить територіальній громаді міста Києва. Представницькі органи громади міста, а це  - Київська міська рада і Київський міський голова можуть  здійснювали лише управління цією власністю і робити це мають виключно в інтересах киян. Але на практиці все діється зовсім навпаки. Проведення незаконного аукціону з продажу Лук’янівського ринку відбувалось із благословення колишнього голови Шевченківської районної ради та адміністрації у м. Києві В. Пилипишина, який на той час входив до «Народної Партії» В. Литвина. За результатами аукціону, перемогу отримала ТОВ «Квіткова галявина», фактичним власником якої є інший член тієї ж «Народної  Партії», депутат Київської міської ради Ліщенко О.В. Іншими словами, представники «Народної партії» нагло, без жодного остраху, провели «дерибан»  комунальної власності міста, продаючи один другому столичний ринок за десятикратно заниженою вартістю.

                  Але на цьому цинічні дії цих депутатів не завершуються. Зрозуміло, що якщо ти одночасно ще й почесний голова громадської організації «Кияни передусім!», то відкрито не зможеш у тих же киян забрати їх майно, а тому, щоб довести свою чорну справу до кінця «ділки» звертаються за допомогою до представників діючих владних структур, для яких проведення рейдерських захоплень – звична норма поведінки. У нашому випадку зачистити ринок попросили депутата Кагарлицької районної ради Глухончука Марка Ромуальдовича, члена районної організації Партії Регіонів. Це саме його люди в чорному декілька тижнів поспіль тероризували ринок.

              Як наголосив голова ВК «НАСТУП» Р. Секела «Партія влади сьогодні без зусиль забирає будь-яке майно підприємців і ніхто окрім самих людей сьогодні не захищає їхні інтереси, тому нам залишається лише об’єднатись  та самим боротися за своє. Іншого виходу немає».

 

Прес-служба ВК «Наступ». 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.