Політики побоялись захистити жінку.

11 березня 2012, 11:47
Власник сторінки
0
618

Femen побила Колісниченка

          Переглядаючи скандальний спецвипуск програми Шустер live, де  в прямому ефірі активістка FEMEN Олександра Шевченко вдарила народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка, я вкотре переконався, що сьогодні політики не здатні спокійно і гідно вислухати свого опонента, прийняти його позицію, натомість проявляючи  силу та зверхність до слабкої статті, встигають ще й на цьому «попіаритись», бо як по-іншому пояснити той момент, що на сайті  організації "Русскоязычная Украина", главою якого є Вадим Колесніченко, встигли «похвалитися», що нардеп «поставив на місце FEMEN».

          Нагадаю,   учасниця руху Олександра Шевченко розповіла про маячню, яку "несуть" в програмі політики і  від влади,  і від опозиції. Вона  закликала людей виходити на Майдан, оскільки опинимося в "дупі". Всеукраїнський комітет «Наступ» повністю підтримує цю позицію FEMEN та заявляє про готовність виходити та закликати людей до нового Майдану, бо для українського суспільства немає іншого шляху.

              У відповідь на заклики Олександри, народний депутат Вадим Колесніченко обізвав активістку проститукою. Олександрі це не сподобалось і вона накинулася на Колесніченка. Водночас нардеп не перестав хамити. "Навіщо нам повії, які ганьблять Україну. Слухай, баба, вали звідси. П'яна чи що?", - сказав Колесніченко.

             Дивує одне: зі всієї аудиторії в залі,  при світлі телекамер, жоден політик, державний діяч, журналіст не став на захист активістки та по-чоловічому не «дав по обличчю» Колісниченку, який  привселюдно, на всю країну обізвав цю жінку повією!  Можна собі лише уявити, що робитимуть ці люди, якщо стануть свідками нападу чи насильства десь у темному провулку, - мабуть втечуть та залишать жертву сам на сам з нападником. Це такі політики та державні діячі нам сьогодні потрібні?

              Я розумію, що декотрі представники Партії Регіонів  не мають поняття про повагу до жінки, тим паче не поважають учасників дискусії, але, щоб так цинічно, з хитрими усмішками на обличчях, спостерігати, як жінка змушена самостійно захищати свою честь – це вже виходить за рамки нормального світосприйняття. І це напередодні свята восьмого березня!

             Звичайно,  можна по-різному ставитись до протестів цих дівчат, але, на мою думку, краще нехай вони роздягаються та таким чином привертають увагу суспільства до проблем сьогодення, аніж, за прикладом чеченських терористок,  підривають себе та вбивають  при цьому невинних людей.

                 І на останок: перемкнувши телевізор на інший канал, натрапив на ще одне провідне ток-шоу країни - «Велика політика» Кисельова. Переглядаючи виступ Тігібка, я вкотре переконуюсь: все, що говорить ця людина – груба брехня та профанація. Сьогодні, цей політик навіть не має мужності зустрітись в одному ток-шоу зі своїми опонентами, їх місця в залі порожні. Мимоволі розумієш, наскільки сильно влада боїться почути правду, боїться, що спитають про щось не те, на що відповідь наперед не підготовлено . І чим ближче до виборів, тим більше провладні телеканали транслюють монолог цієї влади, задурюють голови пересічним громадянам, будуючи так званий «новий вид демократії по-українськи».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.