Одеса продовжить весняний наступ на владу.

27 лютого 2012, 11:56
Власник сторінки
0
496

Весна розпочнеться з народних бунтів.

        28 лютого 2012 року в Одесі на площі перед будівлею мерії, за адресою Думська, 1,  відбудеться другий етап  весняного наступу на владу  - масштабна акція протесту підприємців з вимогами «припинити свавілля влади».

 Cпіворганізаторами даної акції, яка розпочнеться о 9.00 год. на площі перед Одеською мерією,  виступили представники Всеукраїнського комітету «Наступ», громадської організації «Фортеця», представники профспілок ринків «Малиновський», «Старокінний», «Успіх», «Острів», «Північний», «Привоз», кооперативу «Куяльник». Організатори також планують розмістити під стінами мерії  наметове містечко.

 

«Сьогодні підприємці Одеси об’єдналися, щоб продовжити весняний наступ на владу,  вони відстоюють свої права вільно працювати на ринках міста Одеси та Одеської області. Бездіяльність місцевої влади, органів самоврядування та правоохоронних органів, привело до того, що ринки масово приватизуються, свавілля нових «господарів» переходить усі межі розумного, підприємці постійно перебувають у безправному положенні:  у них незаконно конфісковують товар, відбирають торгові приміщення, обкладають все новими поборами та надуманими тарифами кожного дня».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.