Влада не допускає зустрічей з підприємцями.`

22 лютого 2012, 12:44
Власник сторінки
0
498

У Львові на ринку «Привокзальний» відбулася сутичка між активістами ВГО «ВПЕРЕД» та адміністрацією і охороною ринку.

 Сьогодні об 12. 00 год. у Львові  на ринку «Привокзальний»  відбулася сутичка між активістами ВГО «ВПЕРЕД»  та адміністрацією і охороною ринку. Про це повідомив співголова ВГО «ВПЕРЕД» Р. Секела.

 

За його словами «Під час встановлення агітаційного намету  ВГО «ВПЕРЕД» на території ринку, до них підійшли представники адміністрації та  охорона і почали грубо виштовхувати активістів, зав’язалась сутичка, було викликано міліцію. Вже майже зібраний намет охорона ринку розібрала».

 Р. Секела повідомив «Намет встановлювався з метою розповсюдження інформації про новий Закон про прощену систему оподаткування та інформування підприємців ринку про зміни у ньому. Також планувалась зустріч  підприємців з народним депутатом України Королевською Н.Ю., головою парламентського комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва. Зустріч перенесено на 15. 00 год.».

 

Нагадаємо, що конфлікт між адміністрацією ринку «Привокзальний» та підприємцями триває вже більше року. Адміністрація ринку не має продовженого договору оренди землі та незаконно збирає кошти з працівників. Більше 200 підприємців на цьому ринку є приватними власниками торгових приміщень, а тому є злочином вимагати в них кошти  за оренду. За цими фактами поборів порушено ряд кримінальних справ.

До слова, завтра, 23 лютого у Львові відбудеться спільна акція протесту за участю представників ВК «Наступ»,  ВГО «Вперед!», ЛОО «Матері Чорнобиля», представників афганців і  підприємницьких організацій Західних областей України з  вимогами «припинити соціальне знищення українського народу». Пікетування розпочнеться об 16.00 год. біля приміщення Львівської ОДА

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.