Страйкують усі!

21 лютого 2012, 16:01
Власник сторінки
0
558

23 лютого, у Львові, о 16.00 год. під стінами Львівської ОДА відбудеться масштабна акція протесту "Не дозволимо соціальне знищення українського народу".

                  23 лютого у Львові відбудеться спільна акція протесту за участю представників ВК «Наступ»,  ВГО «Вперед!», ЛОО «Матері Чорнобиля», представників афганців і  підприємницьких організацій Західних областей України з  вимогами «припинити соціальне знищення українського народу». Пікетування розпочнеться об 16.00 год. біля приміщення Львівської ОДА.

 

Про це повідомив співорганізатор  акції, співголова  ВГО «Вперед» Р.Секела.

                      Так, зокрема Р. Секела повідомив : «До Львова приїдуть підприємці з Хмельницька, Івано-Франківська, Тернопільщини, до них долучаться підприємці зі всієї Львівщини та представники ряду громадських організацій, які об’єднують чорнобильців, афганців, дітей війни. Метою нашої акції є  мобілізація людей для подальшої боротьби у відстоюванні своїх прав перед владою, оскільки всі свої обіцянки дані у 2011 році  українська влада до цього часу не виконала – ні  перед чорнобильцями та афганцями, ні перед підприємцями. Всім нашим підприємцям першої та другої групи за новим законом   вже у 1 кварталі  ДПІ нарахує шалені штрафи плюс 15% ПДФО за відсутність первинної документації, ми вимагаємо врахувати ці штрафи у майбутні платежі, вимагаємо негайно скасувати  закон № 8521 про спрощену систему оподаткування, не приймати у теперішній редакції закон про внутрішню торгівлю.  Вимагаємо врахувати усі поправки до податкового кодексу, запропоновані підприємцями , бо сьогодні податковий кодекс  — це 503 сторінки економічного абсурду, це практичний довідник як негайно обдерти бідних і швидко озолотити багатих.»

                      Також Р. Секела наголосив « Усі  заяви чиновників про фальшиві чорнобильські посвідчення – типова провокація, розрахована на те, щоб  вкотре перевести стрілки від себе і  в потрібний момент облити брудом протестуючих. Нам відомо, що під час так званих перевірок чорнобильців у цих людей вилучають медичну документацію  та не повертають назад. Відповідно, чорнобильці змушені знову збирати всі необхідні довідки для підтвердження свого статусу. Якщо уряду відомі такі випадки «липових» посвідчень, чому ж досі ніхто не озвучив жодних фактичних даних про те, скільки таких посвідчень комісія виявила, кого засудили, кого притягли до відповідальності, скільки конфісковано, бо говорити «на вітер» може кожен. Нехай почнуть із себе, бо досі  не притягли до відповідальності жодного держслужбовця, зокрема з Пенсійного фонду, без яких фальсифікації неможливі. А доти,  ми вимагаємо в уряду припинити обкрадання  чорнобильців, почати  виконувати рішення судів за період з 2004 по 2012 р. про  присудження законної  пенсії чорнобильцям. Виплачувати її регулярно і  в повному обсязі, а не за зведеними економічними показниками Азарова.»

 

                  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.