Слово – до Віктора Януковича

15 лютого 2012, 06:54
Власник сторінки
conductor
0
410

Послання, почуте уві сні

Почув, записав і передав Богдан Руський

З тобою було Моє благовоління. Ти виконував волю Отця, як умів. Був твердим. Але ти не слухав Мене, коли Я вчив тебе. Не чуєш ту, завдяки чиїм молитвам Я підняв тебе так високо.

Сняться тобі тривожні сни, та не розумієш ти їх. Невільна твоя душа. Прочитай та будь вільним.

Як покаєшся і послухаєш все, що кажу тобі, зможеш стати Моїм Провідником України. Слухай провідника Слова Мого.

Прийди до Теофіла (Россохи), стань перед ним на коліна, доки не відчуєш, що увійшов Я у серце твоє, і простив ти усіх, хто ображав тебе і ворог твій. І що вийшов страх із тебе.

Виконуй четверту заповідь. Сьомий день присвячуй Мені, щоб Любов завжди була у тобі. Любов то є Я, слухай же Мене у серці своєму.

Хто має очі, той бачить. На тих, хто не чує Мене і не має Любові, виконуючи волю Отця, лягає кара нерозуміння та ненависті оточуючих. Страх і темрява у душі його.

Хто почує та покається, прощений буде. Любов буде і у ньому, і навколо нього.

Попроси, щоб Любомир, найвірніший Мені і наймудріший в Україні, роз’яснював тобі, чого не розумієш. Він Учитель України. Попроси, щоб Миколай, який найкраще розуміє Мене, прийняв твою сповідь до Мене. Він Сповідник в Україні. Почую тебе.

Будь обережним, бо вічна погибель і муки вічні тим, хто робить насиліє над Словом і над Тілом Моїм.

Виконай наказ Мій, прояви милосердя. Слухай Мене. У Прощену неділю перед нацією виступи із словами, що Я дам тобі.

Даю провідника. Що він передасть та роз’яснить, то від Мене. Слухай далі.

Попроси Ігоря Юхновського провести Акт національного примирення та злагоди, обов’язковий для громадян України та відкритий для українців у всьому світі.

Відзнач Подвижників України та світу. Вони стрижень світу. Найперші імена: Тадеуш Костюшко, Іван Франко, Рафал Лемкін, Феофіл Розсоха, Левко Лук’яненко, Юрій Бадзьо, В’ячеслав Чорновіл. Нація повинна віддавати належне своїм подвижникам, вони самі не дбають про себе.

Признач Степана Гавриша Генеральним прокурором України.

Створи Уряд національної єдності. Запропонуй Юлії Тимошенко посаду віце-прем’єра з гуманітарних питань. Її сфера: реформа медицини, гуманізація пенітенціарної (а згодом усієї правоохоронної) системи, образ (image) України у світі. Забезпеч їй весь необхідний для цього об’єм повноважень.

Будь-ласка, зроби все, що можеш, щоб до Юлі надійшло Моє звернення, та забезпеч необхідні умови для його виконання.

Сьогодні, у день Любові, спробуй написати їй листа у відповідь. Я продиктував основу, допиши сам, як чуєш. Тільки не спізнись.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.