Слово – служителям Моїм

15 лютого 2012, 08:31
Власник сторінки
conductor
0
420

Послання до тих, хто служить Слову

Почув, записав і передав Богдан Руський. –

Вірним Моїм несу любов у серця, воду вічну, але меч і огонь Слова. Хто з любов’ю у серці, вірою у душі та мудрістю підійме меч Слова, переможе фарисеїв, назавжди зніме розіп’яте Тіло Моє з хреста неправди, омиє Його водою вічною, яку Я даю, той Мій.

Підійму Престол Святого Андрея, що скинув Я за гріхи, заново встановлю його. Багато з усього світу прийдуть до нього, і він буде вищим за Престол Святого Петра.

Останній Патріарх стане першим.

Вічна погибель і муки вічні тим, хто робить насиліє над Тілом Моїм. Передайте всем: вновь будут отторгнуты те члены Тела Моего, которые не повинуются слову Моему, но омертвели для Духа и подчинены мирскому.

Какая Церковь не отторгнет во всеуслышание от себя слуг врага Моего, нечестивых и богохульных, сама исторгнута будет. Хто послухає Мене та покається, прощений буде.

Не має Моєї благодаті місце, де поховані ті, що зрадили вірних Мені.

Хто зраджує Мене, того Отець знищує з сіменем його, як того доброго слабкого Царя.

Вірні Мені мають виконувати Слово Моє. Що незрозуміло, запитуйте та слухайте.

Всі, хто слухають Мене, сини Мої. Всіх, хто іде до Мене, приймаю. Хто відштовхне їх, ті не Мої, і Я відтогну тих.

Даю провідника. Що він передасть та роз’яснить, то від Мене.

До Феофіла (Розсохи)

Тобі доручаю: ще раз захисти Русь, світло народів Слова, спаси її, очисти, приведи до Мене.

До Любомира (Гузара)

Ти найвірніший Мені в Україні. Звільнив Я тебе від суєти. Тепер будь Моїм Учителем для України та для тих, на кого Я вкажу тобі. Ти почуєш Мене.

К Кириллу (Гундяеву)

Поклонись Феофилу (Россохе), он один излечит тяжесть и металл в голосе твоём. Ты знаешь, что это значит. В июне приноси исповедь и покаяние за вверенную тебе Церковь. В монастыре святого Юрия на Фиоленте уже давно жду тебя. Не опоздай.

Мольбами праведников Я явил миру чудо, воскресил Церкви Руси. Но вновь и навсегда сдвину светильники чадящие, не очищаемые повседневно, приносящие темноту, а не Свет.

Я есть Любовь, не знаю тех, кто несёт злобу в сердца от имени Моего. Изгони их.

Попробуй поднять меч Слова, который Я принёс. Но погибнет, кто свой меч против Слова Моего подымет.

До Володимира (Сабодана)

Знаю, ти любиш Мене, вірний Мені. Але прикриваєш тих, кого не знаю Я, та говорять, що служать Мені. Попроси, щоб Миколай (Забуга) прийшов до тебе. Моє благословіння йому бути сповідником Моїм для України. Прошу тебе, і ти благослови його.

До Святослава (Шевчука)

Спробуй, підніми меч, що даю Я. Не відмовляйся. Для тебе він.

До Філарета (Денисенка)

Не для того з волі Отця ти названий Патріархом, щоб стільки років ховався та мовчав. Маєш ти голос ангельський, та тремтячий. Ти ні теплий, ні холодний.

Прийди до Мого сповідника для України. Почуй Мене, виконуй накази Мої. Будь десницею Моєю для усієї Русі. Викривай тих, хто несе зло в серця від імені Мого. Не мають Мене вони у серці своєму, не знаю Я їх. Ти знаєш і бачиш їх. Півстоліття вже чекаю.

Допоможи очистити світильники, що чадять, бо зсуну їх навіки.

Знай, що почув Мене і покаявся той, хто не упізнав Ноланця. І ти не пізнав, покайся, що про нього єресі вчив.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.