Останній француз, або смерть Західної Християнської цивілізації?

03 лютого 2012, 09:28
Власник сторінки
0
708
Останній француз, або смерть Західної Християнської цивілізації?

Що очікує нашу цивілізацію в майбутньому?

З позицій сучасного трактування цивілізаційного підходу, як і позицій його традиційного варіанту, історичний процес постає поліцентричним процесом розвитку і зміни таких культурно-історичних форм, як цивілізації.

Порівнюючи Римську цивілізацію з сучасною Західною Християнською можна виділити ряд дуже важливих співпадінь або, як більш доречно, закономірностей, які призвели до розпаду Римської цивілізації і які, можливо, призведуть до загибелі Західної Християнської цивілізації до якої відноситься і Україна. До основних цих закономірностей можна віднести такі:

-         Варваризація цивілізації (імміграція представників інших цивілізацій в середину даної цивілізації) і одночасна депопуляція корінного населення даної цивілізації;

-         Падіння моралі, яке супроводжується зміною релігійних уподобань, моральних цінностей та пріоритетів.

Ці дві закономірності нерозривно повязані між собою.

Падіння моралі можна повязати з проголошеною на Заході т. зв. «культурною революцією» (правильнішеантикультурною), яка має на меті знищення традиційних цінностей, якими упродовж тисячоліть живилася Західна Християнська цивілізація, а саме:

 - шлюб чоловіка і жінки (а не гомосексуальних збоченців, які, до речі, піддаються досить успішному лікуванню);

 - міцність сім'ї та родини, що культивувалась з покоління в покоління (а не вбивство за рахунок «абортної» політики мільйонів ненароджених дітей і феміністичний культ т. зв. «неповних сімей»);

 - патріотизм, відданість національним ідеалам, готовність до самопожертви в ім'я незалежної Батьківщини (а не духовно-жебрацький космополітизм, який завжди веде до втрати власної країни на користь знахабнілих чужинців);

 - християнська мораль і віра, сповнені любові до Бога та ближнього, де немає місця ненависті, неправді й несправедливості (а не пропаганда атеїзму та різних таємних масонських товариств, які закликають до поклоніння люциферові та його сподвижникам).

З втратою християнством на Заході своїх позицій, відбувається ще одна подія західна людина стала відмовлятися від продовження роду. І чим надійніше нова «атеїстична цивілізація» укріплюється в Європі, тим швидше вимирають народи, які її створювали. Схоже, це непорушна закономірність: позбавте народ віри – і він перестане відтворювати себе, а на території, що звільнилися, прийдуть іноземні солдати або іммігранти. Дехристиянізуючи Америку, культурна революція винайшла контрацептив, так само ефективний, як пігулки доктора Рока.

Культ гедонізму, секс, слава, гроші, влада – ось нові боги нашої цивілізації.

Сексуальна революція пожирає наших дітей. Статистика абортів, розлучень, спаду народжуваності, неповних родин, самогубств серед підлітків, криміналізації шкіл, наркоманії, педофілії, рукоприкладства в шлюбі, тяжких злочинів, захворюваності раком, позашлюбного співжиття і падіння освіченості свідчить, наскільки глибока криза в суспільстві, ураженому культурною революцією. А порожні дитячі кімнати і повнісінькі приймальні психоаналітиків свідчать про те, що в нас далеко не все гаразд. І, поширюючись, ця зараза тягне в могилу всю нашу цивілізацію.

Характерною рисою сучасного декору – можливо, породженням горезвісного «тріумфалізму» – є вимога до нас ніде і ні за яких обставин не звеличувати переваги Західної Християнської цивілізації, незважаючи на те, що мільйони людей жадають опинитися під її покровом.

Покажіть мені людину, яка б щиро вірила у рівноправність культур і цивілізацій. Хіба послідовники пророка Мухаммеда вважають християнство рівноправною з ісламом релігією?

Чи рівноправні нації і держави? Якщо так, чому ж біженці з усього світу стікаються на Захід?

Консерваторів і традиціоналістів називають расистами, фашистами, фанатиками, екстремістами, гомофобами і нацистами, і лише тому, що саме так сприймає їх «культурна революція». Нападки на нашу історію і на наших героїв не припиняються, тому що для культурної революції це спосіб «очистити» Західну Християнську цивілізацію від ненависної спадщини.

Суспільство, в якому процвітає порнографія, у якому церковники благословляють клуби гомосексуалістів, а християнські символи і свята скасовано через непотрібність приречене на загибель (приклад Риму, тут доречний).

В свій час Римська язичницька цивілізація пала під натиском варварів зі Сходу та Півночі (готи, франки, гуни, слов’яни та ін.) які, асимілювали місцеве населення, прийнявши їх нову християнську релігію і заснували на її попелищі нову могутню цивілізацію – Західну Християнську. Що очікує цю нашу цивілізацію в майбутньому? Занепад, руйнація та завоювання новими варварами з Півдня та Сходу, які приймуть нову її бездушну атеїстичну релігію? І тоді ця «нова» цивілізація скаже нам востаннє: «Adieu le Français», «auf Wiedersehen Deutsche», «Прощавай українцю»!

P.S. «Варвар» - представник іншої цивілізації

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.