Ой боюсь комусь сказати, як побили депутати!!!

27 січня 2012, 14:28
Власник сторінки
Управляющий партнер Профит-Консул
0
507

Про те, як депутати з Жашківа до КСУ за сіллю ходили.

20 січня 2011 року Конституційний суд України (далі - КСУ) відповів на питання, що не давало «їсти і спати» Жашківській районній раді Черкаської області, яка і звернулася з офіційним поданням до КСУ розтлумачити положення ч.1, 2 ст. 32 та ч. 3 ст. 34 Конституції України.

Чиновників цікавило 2 головних питання:

– що слід розуміти під інформацією про особисте і сімейне життя, зокрема, чи належить така інформація до конфіденційної інформації про особу;

– чи є збирання, зберігання, використання та поширення інформації про особу втручанням в її особисте і сімейне життя.

Результат перевершив всі очікування напевне не тільки жашківських депутатів, які до речі здійснили цей «акт доброї волі» з цілком зрозумілих напевно для всіх «глибоких переконань», безумовно не пов’язаних з грядущими в недалекому майбутньому виборами, зокрема, як зазначає прес-служба КСУ – «з метою забезпечення конституційного порядку у сфері реалізації конституційних прав на інформацію та невтручання в особисте і сімейне життя людини, в тому числі посадової особи». Як кажуть в народі «Свежо предание, но верится с трудом))»

Своє рішення КСУ оприлюднив 24 січня 2010 року, де постановив щось на кшталт «Свободу публічним і нещасним))». Згідно з рішенням КСУ забороняється поширення без згоди самого чиновника відомостей про його майновий стан, про події з його участю або членів його сім’ї, а також про майновий стан близьких родичів, про стан здоров’я держслужбовця.

Поширення таких «конфіденційних» відомостей, а також критика на адресу депутатів, тепер вважається втручанням в їх особисте життя, за що передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Так, що будьмо обачні, панове!!!! А то, слово – не горобець, вилетить – на 5 років))

Молодший партнер Профит-Консул Гарбар Тетяна


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.