Ідеш в банк? Не забудь написати заповіт і попрощатися з родиною

29 грудня 2011, 17:47
Власник сторінки
журналіст
0
699

Схоже, така настанова незабаром може стати життєвим правилом українців.

Міліція краще береже Сталіна, ніж громадян від злочинців.

Свідченням тому - чергове пограбування банку в Донецьку з рекордною, на поточний момент для України, кількісттю загиблих. В результаті збройного нападу на одне з центральних (!) відділень ПриватБанку було розстріляно четверо, а за іншими джерелами - п'ятеро співробітників установи.

Сікачів голови, страшно сказати - пам'ятника кривавому кату, знайшли відразу ж, довго томили в СІЗО й залюбки засудили. А от спіймати зухвалих, лютих, особливо небезпечних бандюг, які вбивають людей, тероризуючи весь Донецьк, виявляється для наших "пінкертонів" неможливою місією.

Розігнати пікетувальників з національними прапорами на День Незалежності; знести намети "чорнобильців", затоптавши на смерть людину; "заарештувати" на День Свободи Майдан, загородивши його металевими щитами й оточивши щільним кільцем спецпризначенців; запакувати під зав'язку протестувальниками у вишиванках автозаки - це запросто, аж руки сверблять.

А от взяти в готельному номері озброєних бандитів без "третьої світової" - хіба це про наших доблесних правоохоронців? Якби була така можливість, вони б не лише гарнатомети, а ще й авіацію б задіяли, аж до превентивного ядерного удару.

Нині  ж наступна біда. Пограбування. Одне за одним. Спочатку зникали лише гроші, потім з'явились поранені, далі вже пішли жертви. І з кожним разом їх все більшає. Та після цього "бєспрєдєлу" дружно і негайно у відставку мало б піти не лише все донецьке, але й київське, тобто всеукраїнське керівництво МВС.

Та замість цього цей недолугий урка знову триндітиме нам про свою стабільність. Яка ж в дупу стабільність, коли навіть в банк сходити - і те стає смертельно небезпечно! "Ідеш в банк? Не забудь написати заповіт і попрощатися з рідними й близькими" - схоже, така настанова незабаром стане для українців життєвим правилом.

То коли таке було? За якої "стабільності"? При якому ще президенті? Ганьба та й годі. Бандитам - тюрми! ЗЕКА - ГЕТЬ! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.