Україна після Януковича. Дерегіоналізація влади

20 жовтня 2011, 16:02
Власник сторінки
журналіст
0
540

Україна потребуватиме "дерегіоналізації" так само як повоєнна Німеччина - "денацифікації".

Якщо Україна переживе януковича, то одним з перших кроків на шляху подолання важкої тоталітарної спадщини антиукраїнської хунти проффесора-рецидивіста має стати широкомасштабна кампанія з дерегіоналізації влади – звільнення з посад як на всеукраїнському, так і місцевому рівнях членів партії регіонів чи осіб, які відзначилися співпрацею із українофобським режимом.

Дерегіоналізація потрібна буде Україні як денацифікація в повоєнній Німеччині. Без цього відновлення демократії в країні, повернення до українських цінностей, відродження економіки та подальша розбудова громадянського суспільства й правової, соціально-орієнтованої держави не уявляється можливим.

Україна неодмінно має позбутися цього чиновницького комуно-совкового мотлоху. Всеукраїнська кампанія з очищення від дегенеративних кадрів має здійснюватися за принципом «ніхто не забутий, ніщо не забуто». Від таких горе-управлінців слід позбавлятися як від колаборантів, які заплямували себе лояльністю до окупаційного режиму.

Не можна буде відродити Україну без жорсткої і принципової оцінки всьому, що пов’язано з антиукраїнською клікою проросійського урки. Нова патріотична українська влада, яка прийде на зміну українофобській хунті, у здійснюваній дерегіоналізації зобов'язана проявити таку ж волю і рішучість, з якими вів свою кадрову політику з Банкової "двічі несудимий" президент, демонтуючи державність й перетворюючи Україну на малоросійську губернію.

Дерегіоналізація влади від гори до низу є неодмінною передумовою подолання соціально-політичної й економічної руїни, яку залишать після себе донецький нехрист та його айнзац-команда зі знищення України.

Всі, хто так чи інакше співпрацював з антиукраїнською по суті і бандитською за формою правління адміністрацією мають отримати політичну, а за необхідністю і юридичну оцінку. Вони повинні понести за це ту відповідальність, на яку сповна заслужили. Такі управлінці мають бути викорінені з владної системи держави на всіх рівнях як бур'яни.

Тільки так можна покласти край проросійському кримінальному проекту "УРКАїна" і повернутися до реалізації національного проекту УКРАЇНА.

cbe8e-36dcb0dyfjvbet.jpg

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.