Помер голова Чернівецької обласної ради

15 лютого 2011, 20:00
Власник сторінки
економіст, міжнародні відносини
0
1183

Дві смерті високопосадових осіб в один день


15 лютого 2011 року померли начальник Головного управління агропромислового розвитку Чернівецької ОДА Олег Надточій та голова Чернівецької обласної ради Василь Ватаманюк.

На 39-му році пішов з життя Олег Михайлович Надточій - начальник Головного управління агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації, депутат Чернівецької обласної ради VI скликання.

Причиною смерті чиновника став серцевий напад.

З липня 2008 року Олег Надточій обіймав посаду начальника Головного управління АПК Чернівецької ОДА. До цього він працював заступником голови Новоселицької РДА.

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів доручив низці губернаторів притягнути до дисциплінарної відповідальності посадовців, які допустили зростання цін на продовольчі товари.

Зокрема, у Чернівецькій області винними у зростанні цін оголосили заступника голови ОДА Франца Федоровича та начальника Головного управління агропромислового розвитку ОДА Олега Надточія.


На 65-му році життя помер голова Чернівецької обласної ради Василь Ватаманюк, якого з гострим сердечним нападом госпіталізовано до реанімації, де він і помер. За попередніми висновками лікарів у колишнього директора цегельного заводу стався інфаркт. Василь Ананійович Ватаманюк був обраний головою Чернівецької обласної ради у листопаді 2010 року. Член Партії регіонів.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.