Перший? Національний? Відродження не можливе?

12 лютого 2011, 22:22
Власник сторінки
економіст, міжнародні відносини
0
1304

Роздуми про нецікаве

А чи не здається Вам, що інколи назви певних речей і явищ не відповідають їх реальній суті. Мова йде про Перший Національний український телеканал. Проблема в тому, що його назва не має абсолютно ніякого відношення до слова "перший" і схоже, що скоро не буде мати відношення до слова "національний". Здається, що цьому телеканалу краще пасуватиме назва Останній Нецікавий.

До керівництва телеканалу приходили різні люди в різний час, проте переважно українці. Люди працювали, чи робили вигляд що працювали, а канал все одно був відстійним. І тут з приходом нової політичної команди змінилось керівництво Першого Національного. Визначати політику національного телеканалу призначено Єгора Бенкендорфа і Валіда Арфуша. Проте, чомусь здається, що ці люди до чогось "українського" мають таке саме відношення яке Північна Корея до демократії. Перед президентськими виборами Арфуш працював креативщиком і керівником відділу зарубіжної преси кандидата на пост Президента України Віктора Януковича, з вдячності за що мабуть і отримав таку посаду.

І ось така креативна команда взялась будувати Національний канал. Як не старалися, тужилися, але результат нульовий. Який результат може показати команда, яка по своїй суті є лузерною, антиукраїнською. Навіть Савіка переманили, а результату немає. Так за період з 31.01.2011. по 06.02.2011. доля Першого Національного в ефірному часі становила 1,35% та скоротилась за останній тиждень на 0,32%. Такий показник відповідає 13-му місцю серед інших телевізійних каналів. Під таким вдалим керівництвом, Перший Національний залишився далеко позаду таких каналів, як НТН, К 1, ТЕТ та 2+2. Як можна підняти рейтинг того, що підняти не можливо? Як можуть це робити люди, які є пустишками, у яких відсутній стержень.

Мабуть, розуміючи свою повну провальність, креативна талановита команда вирішує тупо зменшити відсоток мовлення українською мовою на НАЦІОНАЛЬНОМУ каналі! Частка мовлення українською мовою буде зменшено з 95% до 75% загального обсягу добового мовлення. Важко уявити, щоб наприклад, національні французький France 2 чи іспанський TVE прийняли рішення про скорочення мовлення державною мовою. Хоча є інша версія – таке рішення було прийнято не купкою авантюристів від телебачення, а в Адміністрації Президента? Можливо це спланована дія, направлена на продовження знищення усього українського? На додаток до закриття україномовних шкіл на східній Україні.

З метою підняття рейтингу Першого Національного пропоную Арфушу спільно з Міністром освіти Табачником запустити новий мовний освітній проект првильного вживання кримінально-воровского жаргона. Вважаю, що в сучасній Україні це надзвичайно необхідно, оскільки громадяни не завжди розуміють, що їм хоче сказати президент, який міг би бути гостем на першому ефірі і розповів нам і про шлепера і інші цікавинки тюремного жаргону. Думаю рейтинг був би високим. Я б точно дивився!

В Україні продовжується робота на знищення, розвал. Невже, через декілька років ми будемо дивитися на цю країну і нам буде здаватися, що тут пройшла орда? Економіка, соціальна політика, освіта, культура – усе розвалюється. Бідність населення зростає, корупція набула повномасштабного характеру. Серед бажаючих виграти green card Україна поступилась лише Бангладеш. Громадяни України не хочуть жити в Україні! Дожились!

Продовження буде…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: телебачення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.