Мірошниченко vs. Пантелеймонов: як із пука ядерний вибух роздмухали

20 березня 2014, 11:39
Власник сторінки
журналіст
0
122

Чи варто було українським ліберальним журналістам уподібнюватися путіноїдам?

Одностайні звинувачення медійною громадськістю в підігріванні кремлівській пропаганді, на які наразився Ігор Мірошниченко через нелюб'язне поводження з в.о. гендиректора НТКУ Олександром Пантелеймоновим, викликали в мене декілька запитань.

А скажіть, будь ласка, якщо якийсь бандерівець, перебуваючи на Майдані чи Хрещатику, візьме та й пукне. Не секрет, що таке трапляється зі всіма людьми, і бандерівці, уявіть собі - не виключення. То чи не буде цей епізод розцінений вами, глибокоповажні представники ліберальної української журналістики, як  створення сприятливої картинки для російських ЗМІ в плані наочної ілюстрації радикальних проявів екстремізму?

А якщо специфічний акт випускання повітря, не дай Боже, станеться в приміщенні, в якомусь кабінеті. Та ще й при зачинених вікнах. Чи не засудите ви людину за те, що дала привід до появи у дмітрія кісєльова сюжету про безчинства неонацистів в Україні?  І як після цього має поводити себе бандерівець? Де і перед ким каятися? А головне - як унеможливити такі явища в майбутньому, щоби не спровокувати в путіна чергового нападу бандерофобії?

Можна не сумніватися, що російська пропаганда роздмухає з такого пука цілий ядерний вибух. Але чи варто уподібнюватися путіноїдам? Чи ви за собою нічого такого не помічаєте?

Вимагаєте в Мірошниченка скласти мандат. А чому не зверталися з цим до єфремових, чечетових, олійників, царьових, ківалових, колесніченків та їм подібним? Невже не було за що? Але ж це ті, хто разом з януковичем вели країну до кривавої бійні й катастрофи, в якій ми опинилися. Ви залюбки запрошували їх на ефіри, брали інтерв'ю, зверталися до них по коментарі. Без ніяких вимог про складання депутатських повноважень. Так, ви засуджували, хто більше, хто менше, але без жодних категоричних ультиматумів.

Мірошниченко надавав стусанів Пантелеймонову, в результаті чого на обличчі «жертви» - жодної подряпини, а через бандюковичів загинуло понад 100 людей і тисячі постраждали. Ще й Крим окупували, а кримськотатарське й українське патріотичне населення півострову опинилося під загрозою етнічних чисток. Вони вже почалися. Але і це не спонукало українську ліберальну журналістику вимагати у народних обранців, винних у злочинах проти людства і людяності, добровільно відмовлятися від мандатів.  

Перший національний Пантелеймонова тільки те й робив, що кожного дня триндів про покращення. Що би в країні не відбувалося, на його Першому національному - жити українцям ставало краще і веселіше з кожним днем. Навіть тоді, коли люди виходили на Майдан, коли їх викрадали, били, катували й вбивали на барикадах. То невже цей скот не заслужив бодай кілька міцних слів і ляпасу за демонстративне паскудство, свідками якого ставали мільйони українців  кожного дня з року в рік?

Зараз путін, який кожною своєю клітиною палко ненавидить українців і Україну, мститься нам за ЄвроМайдан, за здобуту свободу. (В тому числі для Першого національного - бачите, яким він зараз став? Пантелеймонову потрібно було, аби за це загинули люди - інакше ніяк). То може, за вашою лгікою, не варто було давати йому приводу для агресії? Не дратувати й не провокувати Революцією гідності?  

НТКУ подякував всім вам і таким, як ви за « підтримку та  своєчасну реакцію на агресивні дії народних депутатів ВО "Свобода" Ігоря Мірошниченка, Богдана Бенюка, Андрія Іллєнка, внаслідок яких був жорстоко побитий т. в. о. генерального директора НТКУ Олександр Пантелеймонов».

До речі, чи не потребує  він допомоги? Може варто відкрити благодійний рахунок, аби всі бажаючі могли перерахувати кошти на відновлення здоров'я в.о. гендиректора?

А ще пишуть, що на знак протесту Перший національний на одну хвилину перервав мовлення. Краще б ці продажні суки  переривали мовлення на знак протесту проти вказівок з Банкової, як висвітлювати Майдан. І не вели б "хроніки покращення", починаючи з 2010 року. Паскуди!

Але вони на це не здатні. За своєю сучою природою. І якщо завтра путін в'їде на танках у Київ, Перший національний  першим візьме під козирок і буде так само заповзято обслуговувати окупаційну адміністрацію. Без найменших докорів сумління замінить український прапор на російський триколор.

До речі, Тетяна Цимбал вже назвала путіна  взірцем того, як треба займатися державним телебаченням.  Їй дуже до вподоби «РТР-планета». Чув  захоплені слова телеведучої на адресу ворога України № 1 по «Громадському» у відеорепортажі з тусовки під прокуратурою. Може щось не розчув? Ну давайте передивимося сюжет разом.

На НТКУ немає журналістів. Там одні скоти. Всі до одного! Скоти! Просто скоти без людської, громадянської , національної, тим більше професійної гідності.

Вони вам зараз вдячні за солідарність. Очманіти. Складається враження, що хтось здорово й*бнувся. Невже я?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.