За Мірошниченка! Пантелеймонов легко відбувся

19 березня 2014, 12:05
Власник сторінки
журналіст
0
169

Чим більше я зараз чую і читаю, як таврують ганьбою Мірошниченка, тим більше мені хочеться його підтримати й стати на захист

Так сталося, що саме я запропонував кандидатуру Ігоря Мірошниченка на посаду очільника НТКУ в голосуванні медійної громадськості на сторінці "Телекритики" у Фейсбук. Вніс його у список, скориставшись можливістю, наданою кожному відвідувачу.  

Зробив це про всяк випадок, заради розширення альтернативності. Нехай, думаю, буде. Звісно, я був би не проти такого керівника Першого Національного, але й сорочки на собі рвати заради нього не став би. Пройде - добре, а ні - теж не біда. 

В результаті  чи, точніше, на поточний момент голосування Мірошниченко набрав аж... 7 голосів. І, до речі, рівно ж стільки - Пантелеймонов. Для порівняння, Роман Скрипін - лідер рейтингу - понад 6 тисяч. Може це теж якось вплинуло, ставши додатковим подразником?

Так от, чим більше я зараз чую і читаю, як таврують ганьбою Мірошниченка, тим більше мені хочеться його підтримати й стати на захист, якими б репутаційними втратами мені це не загрожувало. Відчуваю таку внутрішню потребу, яка переважає все інше.

Повністю згоден з характеристикою, даною Пантелеймонову візитерами від ВО «Свобода» під час відвідин його кабінету. Як на мене, все по ділу. І стусани - теж! За Євромайдан. За те, що мовчав, як викрадали, катували і вбивали активістів.  Та й чи так вже серйозно він постраждав?  Адже в результаті -  на обличчі немає жодного синця, всі зуби цілі, вуха теж на місці і з носом  повний порядок!   

Єдине, від чого можна було утриматися - від примушення до написання заяви про звільнення. Бо в цьому не було жодної необхідності . Пантелеймонова б і так зняли. Днем раніше, чи пізніше. Його доля вирішена.

Мене розчулюють закиди про телекартинку для путіна. Цим  можна було б дорікати за умови правдивого висвітлення російським телебаченням подій в Україні.  Тоді так, це була б знахідка для росіян. Але ж ми знаємо, що російське телебачення - це суцільна віртуальна реальність. Там все перебріхують і вигадують неіснуюче.  Якщо покажуть бандерівця Мірошниченка в гостях у москаля Пантелеймонова, то буде хоч крапля правди в океані брехні - цинічної, жахливої, дурної.  

Навколо цієї події вчинили такий ґвалт, що можна подумати, вона здатна на щось вплинути чи змінити. Невже якби не кабінетна стусанина, то путін вивів би з Криму війська? А як побачив відео, то все, вмить відмовився від своїх миротворчих задумів. І без цього всі патріотичні  українці в нього - фашисти. Були, є і залишатимуться. Незалежно від Мірошниченка.

Серед докорів - що ж тепер подумають про нас на Заході? А я відповім, що немає такої країни в світі, де б один з провідних національних каналів відверто працював би на стратегічного ворога, а згодом і агресора. Не уявляю, аби, приміром, CNN  було пропагандистом Бен Ладена чи Кім Чен Ина. І це б запросто миналося телеканалу.

Та й чи можна уявити на СNN той нескінчений потік нечистот, який лився з Першого Національного стільки років! Державний канал став ледь не чемпіоном з порушення професійних станадртів! І все це - за кошти платників податків.

В умовах, коли НТКУ давно заслуговувала на «коктейлі Молотова», візит Мірошниченка з товаришами до в.о. гендиректора компанії виглядає не інакше, ніж актом умиротворення. А висловлені зауваження - дружніми рекомендаціями.

Що ще хотілося б побажати, так це не зупинятися на Пантелеймонові та Першому національному. Приміром, відвідати ІСTV, «Україну», «Інтер», «2+2». Там і досі продовжують транслювати російські серіали про ментів, прокурорів та спецназ. Скільки про це не пиши - їм все пофіг. Не доходить. Значить потрібно брати ситуацію у свої руки, стискати їх в кулаки - і в морду їм, покидькам! Інакше не розуміють. Слова не діють. Не діють і все!

А для переконливості - ходити не один-два-три депутати, а цілими сотнями самооборони! І карати гадів! Чавити інформаційну окупаційну гадину! Звільняти український ефір від російської пропагандистської скверни!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.