Лікарня ім. Мечникова зустрічає російського окупанта георгіївськими стрічками

15 березня 2014, 17:30
Власник сторінки
журналіст
0
378

Готується вивісити російський триколор?

У фойє адміністративного корпусу Комунального закладу "Дніпропетровська обласна лікарня ім. Мечникова" (головлікар - депутат облради Сергій Риженко) на стіні біля ліфтів висить величезний фотоплакат, на якому зображені ветерани війни з георгіївськими стрічками на лацканах.

Ці стрічки - мало того, що чужий для України, імперський символ, так ще й використовується проросійськими бандитами, сепаратистами, тітушками, які зараз тероризують населення і дестабілізують ситуацію в Україні.

Люди з георгіївськими стрічками здійснюють систематичні напади на українців з національною українською символікою. Вони б'ють і ВБИВАЮТЬ українських громадян, які беруть участь в антивоєнних мітингах, співають український гімн та виступають за територіальну цілісність країни.

Отже, на георгіївських стрічках - КРОВ і СМЕРТЬ українців. Використання цих стрічок в будь-якій агітаційній чи рекламній продукції - наруга над пам'яттю загиблих і постраждалих. Це кощунство і неприпустимо зі всіх точок зору - ідеологічної, історичної, морально-етичної . Тим більше в медичному закладі.

Зараз георгіївська стрічка - це антиукраїнський символ російської агресії, російського імпер-шовінізму та фашизму, який суне ордою на нашу країну плюндрує українську землю. Це символ жорстокості, насильства і терору.

Ветерани, які на фото, пройшли ВІЙНУ і лишилися ЖИВІ! А українці зараз в МИРНИЙ час ГИНУТЬ від рашистів з георгіївськими стрічками!

Якщо "Мечникова" поважає українців та державний суверенітет України, а також співчуває загиблим та пораненим від рук носіїв георгіївських стрічок, то лікарня має зняти цей фотоплакат.

Якщо цією світлиною підкреслюють шанобливе ставлення до ветеранів, то нехай її місце займе інша -  з ветеранами без антиукраїнських символів та з українським прапором.

На звернення й заклики з цього приводу керівництво закладу відповідає глузливими відмовами. Готуються до зустрічі російських окупантів?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.