Юлія Тимошенко - нова зіркова ведуча Першого Національного!

06 березня 2014, 22:26
Власник сторінки
журналіст
0
265

ВОНА повернулася...

Останнім часом став частіше дивитися Перший Національний лише через те, що там транслюється "Громадське телебачення". В перервах між його ефірами переглядаю новини каналу. Так от в мене складається враження, що Юлія Тимошенко перетворюється на нову ведучу Першого Національного.

ВОНА там зі своїми авторськими програмами. Так, нещодавно канал показував у новинах повне звернення Юлії Володимирівни з багаторазовими повторами, ніби на "прохання трудящих". А може для тих, хто вчить її тексти на пам'ять.

Сьогодні ж транслював виступ лідерки "Батьківщини" на конгресі Європейської народної партії в Дубліні. Звісно ж , як і годиться, без скорочень. Здається, що Юлія Володимирівна, не займаючи жодної державної посади, присутня на Першому національному вже більше будь-якого посадовця чи політика. 

Коли Яценюк, Кличко й Тягнибок та інші лідери громадської думки виступали на сцені Майдана, Перший Національний чхати на них хотів разом зі всіма, хто попри мороз вщерть заповнював головну площу країни. Не транслював жодного Нородного Віча. Тепер же, як бачимо, не в силах відмовити Леді Ю.

ВОНА ж у своїх виступах - ну просто "матір богів". Ніби вся Єврореволюція відбулась виключно через і заради неї єдиної, зокрема - її ефірів на Першому Національному. Читає лекції українцям на тему, як облаштовувати країну.

Схоже, що екс-прем'ерка ані трохи не змінилася. Як і нічому не навчилася. Так і хочеться звернутися до неї:

Шановна Юлія Володимирівна! Добре, що ви на волі. Міцного вам здоров'я, довгих і щасливих років життя! Хочете бути президентом - балотуйтеся! Ваше священне право.

Але будьте гідні сусупільства, яке вибороло для країни свободу такою дорогою ціною. Не починайте! Не нав'язуйте вже так себе! Час богів і богинь - незворотньо минув.

Ви всього декілька тижнів на волі, а от я, приміром, вже встиг від вас втомитися. Ви мені навіть когось дуже нагадали! Не хочу називати його препаскудне ім'я. Ну не перебирайте!

Краще окупуйте собою Крим, звільнівши його від чужеземного агресора, а не телебачення. Вірю, у вас це вийде. Принаймні, маєте для того всі шанси.

І не забувайте - в тому, що Україна досі не в НАТО, і саме тому, як ви самі визнали, нашу землю топче ворожий російський чобіт - є і ваша особиста провина. Не думайте, що всі вже забули, як ви під хіхікання з путіним, відмовилися від руху України до Альянсу.

Нам і тоді не було смішно, а тим більше - зараз.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.