Він передбачив, що після Єльцина в Росії до влади прийде новий Адольф Гітлер

06 березня 2014, 16:55
Власник сторінки
Журналіст
0
606
Він  передбачив, що після Єльцина в Росії до влади прийде новий  Адольф Гітлер

Західні політики даремно недооцінюють Росію. З нею жарти погані. І нинішня російська криза – зовсім не національна проблема, а всесвітня. По-іншому вона не розв’язується. Світ здригнеться пізніше...


Цей науковець прогнозував, що у боротьбі між демократією і силами реваншу до керма у Росії прийде режим, який можна порівняти з часами сталінщини чи Веймарської Німеччини. У країні владу здобуде новий Адольф Гітлер. Він пообіцяє створити  сильну державу, повернути велич зруйнованої імперії й нормальне життя мільйонам знедолених.

Ще два десятки років тому під час президентських виборів у Росії часто виникало питання:  а що буде після епохи Бориса Єльцина? У найсумніших фарбах майбутнє бачив доктор філософських наук, професор Нью-Йоркського університету Олександр Янов.

Професор Янов застерігав, що реваншисти можуть прийти в Кремль мирним шляхом, під час виборів. Світ здригнеться пізніше, коли вони почнуть запроваджувати свій порядок.

Злюмпенізовані маси все більше схиляються до думки, що до погіршення  життєвого рівня  призвів розпад СРСР. Їм підігрують сили, які за всяку ціну хочуть повернути  колишню імперію – так описував найтрагічніший  сценарій розвитку  подій у післяєльцинській Росії  Олександр Янов, автор книги  «Після Єльцина. Веймарська Росія?»

Автор належить до тих серйозних вчених, чиї прогнози збуваються. Книга вийшла ще в 1995 році. Ось що говорив тоді Олександр Янов: «Мундир нового фюрера вже готовий. Залишилось  взути чоботи і промарширувати до Індійського океану. Іншими словами, західні політики  даремно недооцінюють  Росію. З нею жарти погані. І нинішня російська криза – зовсім не національна проблема, а всесвітня. По-іншому вона не розвязується».

Сумно, страшно і навіть не хочеться вірити, що Росія може вибрати шлях Веймарської республіки. (Із книги Богдана Кушніра "Як нам бути з Росією?"(1996 рік)

Путін, як і Янукович, загнали себе у тупик, з якого нема виходу. Влада для них все. Для них життя без влади припиняє існування. Ось що таке авторитарна влада. Але помахати ракетною дубинкою перед усім світом заради збереження влади кількох осіб – не найкращий вихід. Людство цього не простить і прокляне.

P.S. Ви не задумувались, чому на значній частині військовослужбовців нова форма, вони на найкращій техніці, яка тільки є в збройних силах Росії, немов з параду?  Схоже, саме ці підрозділи охороняли Зимову Олімпіаду в Сочі, а потім їх кинули потренувати  біцепси в Криму. Ось чому проспали велику концентрацію військ і не передбачили вторгення в Крим. Думали -- Сочі будуть охороняти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.