На телевізійному фронті без змін

05 березня 2014, 12:26
Власник сторінки
журналіст
0
183

ICTV, "Інтер" та "Україна" продовжують героїзувати російського окупанта

Телеканали "Україна", ICTV, "Інтер" попри військову інтервенцію Росії продовжують транслювати російські фільми та серіали про ментів, оперів та солдатню. Російська ментівщина й воєнщина не сходить з українських телеекранів щоб не відбувалося. Як це розуміти?  Вказані канали перейшли на бік агресора та сприяють російській окупації України? Росія проголошує поза законом всю Україну: її владу, народ, державність. А "наші" канали віншують російську армію, поліцію, прокуратуру...

ІСТV:

"Опери. Хроніки вбивчого відділу"

  Опери. Хроніки вбивчого відділу

"Цей фільм про чесних і порядних людей, по-справжньому відданих своїй професії. Вони працюють за невелику зарплату, ризикуючи життям, не знаючи вихідних. Одна із сильних сторін нового серіалу - правдивість і близькість героїв і їх вчинків до реальної дійсності, нашого часу". (з анонсу стрічки на сайті каналу)

"Прокурорська перевірка"

Прокурорська перевірка

"В новому детективному серіалі "Прокурорська перевірка" будуть показані нелегкі робочі будні співробітників прокуратури. Ця непроста і без перебільшення небезпечна робота вимагає від людей великої витримки і відданості своїй справі".

"Вулиці розбитих ліхтарів-5"

Вулиці розбитих ліхтарів-5

"Сергій Селін, Олександр Половцев, Михайло Трухін в гостросюжетному детективі «Вулиці розбитих ліхтарів. Менти 5». Четвірка сищиків розплутує найскладніші та жорстокі злочини. Вони - неперевершені професіонали, кращі менти в місті. Навіть на найбільш небезпечних завданнях цей квартет ніколи не втрачає почуття гумору. Саме воно допомагає їм знаходити найнеймовірніші виходи з будь-яких ситуацій. Вони охороняють закон і виходять переможцями".

"Чужий район-2"

Чужий район-2

"У чужому районі немає права на помилку. Навіть коли здається, що він став своїм. Головний герой серіалу - колишній оперуповноважений Андрій Фролов, засланий корумпованим начальством у глушину спальних районів. Принциповість і безкомпромісність зробили Фролова запеклим ворогом злочинців і справжнім захисником простих людей. Але як вчинить герой, коли потрібно буде залишити чужий район і повернутися до звичної оперативної роботи?".

"Лісник"

Лісник

"Колишній спецназівець Леонід Зубов працює лісником в тайзі. Разом зі своїми однодумцями він розкриває злочини, пов'язані з браконьєрством, незаконним підприємництвом, криміналом на ввіреній йому території, а також допомагає мешканцям місцевого селища Ольховки боротися з надзвичайними ситуаціями і вирішувати особисті проблеми".

ТРК "Україна":

"Ментівські війни"

"У нових серіях співробітники відділу з розслідування навмисних убивств ГУ МВС Санкт-Петербурга, вже атестовані як поліцейські, продовжать боротьбу з найбільш небезпечними представниками кримінального світу міста і будуть вимушені знову зіткнутися з так званими "перевертнями в погонах", які здатні заподіяти не меншої шкоди, ніж закоренілі злочинці".

"Остаточний вердикт"

"Якщо в ході судового розслідування розкриваються нові обставини, а суд завершений і справжній злочинець залишився на волі - це не може залишити осторонь адвоката, який проводить власне розслідування і добивається справедливості в тісній співпраці з прокуратурою".

"Слід"

"Ідеальних злочинів не буває. Після кожного залишаються сліди. Іноді ці сліди впадають у вічі. Іноді їх можна знайти лише за допомогою спеціальних приладів. Створена як експеримент Федеральна експертна служба не лише випробовує нову техніку, навчає молодих фахівців, підвищує кваліфікацію досвідчених співробітників. ФЕС надає унікальну допомогу в розкритті реальних злочинів..."

"Оса"

"Як розкрити злочин, якщо зловмисники не залишили жодних доказів? Коли традиційні методи розслідування не приносять результатів, приходить час Управління Особливою слідчої аналітики. Управління Особливою слідчої аналітики, скорочено ОСА, створено влітку 2013 року для розслідування злочинів з високим кримінальним потенціалом. Ідеологом його створення став геній оперативної аналітики генерал поліції Зотов. Він же і став на чолі Управління "ОСА".

"Дорожний патруль"

"Для боротьби зі злочинцями на дорогах в ГУВС Петербурга на базі відділів поліції і ДАЇ створений спеціальний відділ. Одну з бригад Відділу очолила капітан Марина Вороніна. Як і в попередньому сезоні, Вороніна і її вірний напарник лейтенант Одінцов продовжують розслідувати криваві злочини на дорогах. Паралельно Вороніна продовжує освоювати екстремальне водіння за допомогою інструктора Саші Матвєєва".

"Інтер":

"Повернення Мухтара-2"

"Опери Артем і Толік, слідчий Олена та вівчарка на прізвисько Мухтар розплутують найрізноманітніші злочини - від викриття наркоторговців до затримання особливо небезпечних злочинців. У продовженні історії з'являються і нові герої: на зміну Ільковському, який поїхав працювати закордон, приходить експерт-криміналіст Садовський, а у команді наших героїв з'являється стажер Вадік..."

і т.д. і т.п...

То скільки це триватиме? Чи програма складена для російського окупанта, щоби йому було, що дивитися в перервах між блокуваннями українських військових частин та кораблів? Це для того, аби агресор, плюндруючи українську землю, відчував себе як вдома?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.