ВОНА прозріла щодо членства України в НАТО!

03 березня 2014, 11:07
Власник сторінки
журналіст
0
226

Перший Національний показав десятихвилинне звернення Юлії Тимошенко.

За хронометражем воно складає ледь не половину інформаційного випуску. При цьому звільнена з в'язниці колишня прем'єрка не займає державної посади і тільки повертається до активної політичної діяльності. Виникають питання.

По-перше, на яких підставах їй було надано так багато часу? По-друге, чи означає це, що і надалі всі звернення Юлії Тимошенко будуть так само транслюватися у повному обсягу?

НТКУ продемонструвала ще один приклад карколомної зміни редакційної політики: від абсолютного забуття чи згадок політика лише у негативному контексті до надання йому необмеженого ефіру. Одна крайність замінила іншу.

У відеозверненні Тимошенко серед іншого зазначила, що якби Україна раніше вступила до НАТО, то зараз російська агресія була б в принципі неможливою. Нарешті прозріла! А коли йшла в президенти і хіхікала з путіним, заявляла про відмову України від руху до Північноатлантичного Альянсу. Зокрема, на Мюнхенському безпековому саміті. Тоді, заради дружби з росією, вона запропонувала шукати нові форми взаємовигідної для України та ЄС безпекової кооперації.

Духу ж і совісті визнати свою помилку Юлії Володимирівні в цьому відеозверненні забракло. Вона, як засвідчив її виступ на Майдані, полюбляє каятися і вибачатися за інших, а не за себе. Чи, може думає, що всі вже забули?

P.S. Перший Національний повторює повне відеозвернення Юлії Тимошенко з випуска у випуск.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.