Сподіваємося, що народ Росії ніколи не надасть своєї згоди на братовбивчу війну

01 березня 2014, 21:48
Власник сторінки
0
177
Сподіваємося, що народ Росії ніколи не надасть своєї згоди на братовбивчу війну

Сьогоднішній "провокаційний конфлікт" ще не перейшов межу, але від наслідків братовбивчої війни виграють тільки інші, треті сторони, - Вадим Хабібуллін, Голова Нової солідарної України


Вадим Хабібуллін: "Ми хочемо залишатися з великою Росією в дружніх і мирних стосунках незалежною країною"


Нова солідарна Україна
Офіційна заява


Високошановні співвітчизники - громадяни України
Та наші сусіди - братній народ - громадяни Росії !


Зі всією відповідальністю заявляємо, що останні безпрецедентні події з боку наших, поки ще не побоюсь цього слова сусідів та братнього народу вважаємо провокацією і порушенням всіх наявних міжнародних норм.

Сподіваємося, що народ Великої Росії ніколи не надасть своєї згоди на братовбивчу війну і смерті своїх синів, батьків і братів заради "політичного бажання" реваншу з боку навіть найвищих осіб держави бо інколи необдумані дії (бездіяльність) очільників держави призводять до масових невиправданих жертв і отримання ними в майбутньому статусу "міжнародних злочинців".

Браття Росіяне, сусіди! 

Ми на своїй землі самі справимося зі своїми проблемами і політичними і економічними і щиро віримо, що Ви, на своїм землі, також не бажаєте нашого чи то будь якого іншого втручання у Ваші справи.

Сьогоднішній "провокаційний конфлікт" ще не перейшов межу, але від наслідків братовбивчої війни виграють тільки інші, треті сторони, оскільки і беззаперечно головний акцент це все ж таки на Вас, бо виснажену не тільки грошима, а й людськими ресурсами Росію буде легче ...

Нова солідарна Україна має за назву поняття «солідарність» та «солідаризм», які походять від латинських слів «solidare — solidum», що значить «пов’язувати, з’єднувати, наповнювати». Одне зі значень терміну «solidum» — ціле, утворене із пов’язаних між собою елементів. В свою чергу, похідне слово від терміну «solidum» — «soliditas» означає міцність, довгочасність та цілість.

Тож Нова солідарна Україна стверджує і підтверджує цілісну і незалежну Україну де всім громадянам і народам і національностям жилося, живеться і житиметься спільно і дружньо. 

Ми хочемо залишатися з великою Росією в дружніх і мирних стосунках незалежною країною аби ми не послаблювали один одного і не давали шанс нашим "недругам і провокаторам" отримувати бажане.

Солідарність має відігравати надзвичайно важливу роль у спільному житті не тільки людей, а й усіх живих істот. На принципі солідарності будується соціально-філософська система солідаризму. Таким чином, солідарність розглядається не лише як принцип, а також як морально-етичний постулат, на який повинен опиратися увесь суспільний устрій.

Солідарність та солідаризм, в їх практичній площині, ми маємо разом зводити до солідарної дії з метою досягнення спільної мети та принципу «один за всіх та всі за одного».

Голова Нової солідарної України
Вадим Хабібуллін

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.