Раніше політики зіштовхували захід і схід України, а тепер Росію з ЄС і США.

01 березня 2014, 21:05
Власник сторінки
0
206
Раніше політики зіштовхували захід і схід України, а тепер Росію з ЄС і США.

Раніше наші політики розводили один одного, як котенят, а тепер розводять російських і західних політиків, граючи на протиріччях ЄС, Росії і США хочуть влаштувати криваву бійню.

НАШІ БЕЗДАРНІ ЗЛОДІЇ І БРЕХУНИ ДОСЯГЛИ СВІТОВИХ ВЕРШИН В ПОЛІТИЦІ.
Раніше вони розводили один одного, як котенят, а тепер розводять російських і західних політиків, граючи на протиріччях ЄС, Росії і США хочуть влаштувати криваву бійню. Західні і російські політики мають схаменутися!

Весь світ побачив брехливого Януковича, який в Вільнюсі поливав брудом В.Путіна, а тепер в Ростові поливає брудом Б.Обаму і усіх європейських політиків. Президент проміняв майбутнє своїх внуків, правнуків, які могли бути нащадками одного з перших президентів, майбутнє усіх своїх виборців на золотий батон, на яхти і десятки дорогих джипів. Тепер одні багато поколінь будуть спокутувати його гріхи, а інші вже тепер не хочуть визнавати того що голосували за цю людину і не хочуть ділити з ним відповідальність. Вони довірилися йому, як діти і називали БАТЯ. Таке важко визнати і пережити.

І це такі політики в нас стають президентами, таких політиків дуже багато з обох сторін і вони дурять усіх. Нехай президент розкаже, можливо, А.Меркель, Б.Обама, В.Путін давали йому наказ вкрасти мільярди доларів. Нехай розпочинає розказувати про свого сина, який зі своїми друзями мав величезний вплив на нього, нехай розкаже про інших людей зі свого оточеня з якими він довів країну до такої кризи. Можливо він вирішив, а швидше його змусили взяти все на себе. В певних колах існує таке правило, щоб не відповідати за злочин зкоєний групою осіб, все на себе бере одна людина. Думаю що це саме той випадок. Система вчепила на нього усіх собак і почала топити. Я багато писав про його слабкості, ще більш детально описала їх його радниця А.Герман і це доводить що він був лише маріонеткою в руках інших людей, які підбивали його не погоджуватися на конституцію 2004 року. Він підвів і проміняв на золотий батон з коханкою не лише своїх виборців і дружину, а й російських і західних партнерів, які йому довірилися і підтримували. Я задовго до початку конфлікту писав що його руками зроблять усі брудні справи і зільють, так і сталося. Радив поділитися повноваженнями  на виборах поступитися іншому однопартійцю. Серед регіоналів є багато людей, які могли виграти президентські вибори, але жага безмежної влади і розкоші перемогла. Беркут не святий, його використовували при фальсифікації виборів, для прикриття рейдерства, але якби їх не залишили на розправу майдану не було б таких жертв. Регіонали обіцяючи квартири і винагороду закликали не жаліючи свого здоровя захищати їх, а після того ті в кого не було маєтків з зоопарками і батонами  швидко кидали усіх тікали з країни, а інші починали збирати своє добро. Силовики відчули зраду, в паніці пачали відступати і наробили біди.

Щоб зберегти цю систему і залишитися біля корита вони роками зіштовхували схід і захід України, а тепер хочуть зіштовхнути Росію і США. 

Вони весь час обманювали захід, а можливо деякі західні політики закривали очі на їх дєлішки, правда не всі, є такі, які бачать велику невідповідність того що відбувається в Україні з європейськими стандартами. Саме такі політики закликають повернути 12 мільярдів доларів, які сімя президента заробила “чесною” працею, а паралельно змусити легалізувати статки олігархів, які внесуть в бюджет певні суми. Ці внески нічого не вирішать, через короткий період часу, з допомогою карально-грабувальної системи вони все компенсують.

  На відміну від наших політиків, я розумію поведінку кримчан і росіян. В Росії своя "демократія" зі своїми тараканами, але кримчанам вона більше подобається і вони не будуть втеріщившись в ящик хавати це мило і мовчки спостерігати, як руками політичних маріонеток будуть грабувати і плюндрувати святу для них землю. Росіяни можуть усунутися від впливу на західні регіони України, можуть закрити очі на процеси, які відбуваються в Києві і Харкові, але Крим зі стратегічними базами ВМФ вони не подарують. Втрату Росією впливу на Криму весь світ сприйме як грандіозну поразку (серед українських політиків є ті хто на протистоянні заходу і Росії заробляють політичні дивіденди). І це буде сигналом наступу для усіх хто має територіальні претензії до Росії. В них нема вибору, якщо вони віддадуть Крим, то не уникнуть конфлікту, а навпаки зпровокують виникненя багатьох інших, по усьому периметру країни. Вони не дозволять робити в парламенті Криму те що роблять в ВРУ. Українським політикам пора припиняти лукавство, не лише не подумавши (а можливо і спеціально, щоб спровокувати конфлікт) відмінили мовний закон, наступ йде і по іншим напрямках, усе це налякало російськомовних українців по всій Україні і не лише їх. Якщо зникне загроза життю російськомовному населенню Криму і безпеці ВМФ, сепаратистські процеси зупиняться. Якщо українські політики будуть враховувати їх інтереси все повернеться на свої місця, але якщо цього не буде Росію ніхто не зупинить і ніхто не буде ризикувати своїми солдатами, через бездарних злодіїв.

Застав дурного богу молитися. Потрібно було раніше думати, а не погрожувати відправкою в Крим сотень з майдану. Доки не спаде напруга делегації нічим не допоможуть, вони відгородилися і неповірять жодному слову (поїзд вже пішов), лише дії і відновлення мінімальної довіри дозволять розпочати діалог. Але з ким? Росія не знає з ким і про що розмовляти в Україні, а влада Криму теж не ризикне відхилятися від цієї офіційної позиції. Усіх дивує мовчання Москви, а все дуже просто. Деморалізована, розколота Україна - це країна з урізаним суверинітетом, зі зруйнованою вертикалью влади і системою безпеки, яка знаходиться на грані дефолту, залежна від усіх і усього. Ще задовго до втрати усього вище перерахованого вони казали: "Ми не хотіли вас добивати", а тепер навіть розмовляти не хочуть, спокійно роблять свою справу. Поважають лише сильних, а слабким навязують свою волю і це стосується не лише Росії. Уся нинішня влада балансує на межі легітимності і до виборів на масштабну допомогу (фінансову і політичну) не варто й розраховувати. Основна задача нинішньої перехідної влади максимально стабілізувати ситуацію, провести максимально легітимні вибори, не погрожувати росіянам, а мирно розвязати конфлікт і спробувати отримати обіцяні ними кредити. І лише новий президент зі своєю професійною командою, проводячи прогнозовану політику з часом зможе повернути країну до того стану в якому вона знаходилася до заворушень, на це може знадобитися багато часу. Тому раджу нашим політикам запастися терпінням... 

 Якщо люди, які називають себе лідерами нації не розуміють цих речей і того, що рідний росіянам Крим це не далека європейцям і чужа росіянам Осетія, через яку вони розпочали війну, і далеко не Сирія в яку ніхто не захотів відправляти війська, то грош їм ціна, і саме вони є загрозою національній безпеці і цілісності країни. "Восток дєло тонкоє", а вони як ті Петрухи, як олені зі своїми рогами намагаються всюди всунути свого носа і поводяться, як слон в фарфоровій лавці. Недалекоглядність новоспечених лідерів нації я можу зрозуміти і навіть пробачити, але не розумію поведінку колишніх президентів, особливо Леоніда Даниловича, який чудово знає ситуацію в Криму. Чому вони мовчать про офіційні і підкилимні домовленості з Росією, які на протязі багатьох років заключали наші політики. Там були напутані газ, флот, безпека і ще бог зна що, а тепер гарячі голови хочуть відкинути те все і розрубати цей вузол. Можливо ці медіамагнати їх теж перетворили на маріонеток і транслюють лише ті меседжі колишніх президентів, які їх влаштовують? Чи може хтось думає, що захід буде воювати з Росією, щоб прикрити чиюсь бездарність і невміння домовлятися?

Хочеться вірити, що росіяни бажають лише привести до тями і поставити на місце ці гарячі голови. На майдані політичний маятник України хитнувся в сторону ЄС, росіяни зупинили цей рух і можуть хитнути в свою сторону і це не страшно нехай хитається, головне не збільшувати амплітуду, щоб він не розірвав країну. Росіяни вважають, що Крим вони, умовно кажучи, віддали в довгострокову оренду, з можливісттю подальшої передачі у власність України. За умови дотримання попередніх домовленостей - газ, флот, безпека, гарантії дотримання прав російськомовних українців. Зараз вони вважають, що ці домовленості були порушені і демонструють що хочуть розірвати договір "оренди", а для захисту прав російськомовних росіян можуть застосувати війська і на сході, правда без підтримки заляканих політиків і населення сходу цього б не було. Придністровський варіант (придонбаський) росіянам не вигідний, їх ресурси не безмежні, але випробовувати їх терпіння теж не варто. Доречі, не варто дозволяти коментувати конфлікт і тим більше допускати до переговорного процесу людей які мають хоча б якесь відношення до Придністроввя, Осетії, Абхазії. Я поважаю цих людей, але їх думка є субєктивною. Усім потрібні гарантії, таким гарантом міг бути уряд довіри зформований за територіальним принципом, а словам ніхто не вірить. 
Не вір нічому, що чуєш, і лише половині того, що бачиш...

P.S. На провідних українських телеканалах транслюють серіали про ефективного менеджера - Сталіна і про те, як було хорошо в странє совєтской жить. Дві треті ефіру провідних телеканалів це телесеріали про чесних прокурорів і міліціонерів, які усіх ловлять, сажають, телешоу з судовими процесами і новини зі звірствами перерахованих вище добродіїв (нестиковочка). Ці хлопці ще полюбляють транслювати серіали про таких, як вони правильних пацанів. Це робиться щоб тримати усіх в страху і безкарно грабувати заляканих людей, навязуючи мораль продажних силовиків і понятія уркаганів. Нажаль, деякі українські бізнесмени не втрималися перед спокусою стати поплічниками диктатури.

Усе це свідчить про те що відбулися лише косметичні зміни (заміна лише частини неугодних високопосадовців), а репресивна система на яку вони опираються такі. Такими серіалами вони продовжують життя цієї системи і цим доводять, що вони нічого не збираються в цій країні міняти. Вони  усім ставлять ультиматум, або ти пашеш на нас, або здохнеш з голоду. Прокурори, міліціонери і уркагани, яких вони прикормили зроблять для цього все. 

Дуже цікавим може виявитися аналіз їх активів (виробничих і медійних). Виробничі це переважно газ, метал, добрива. Якщо домінують виробничі активи, то медіаресурсу вистачає лише для захисту від чужих посягань на свої виробничі активи (судова гілка влади вже давно не гарантує захист). Якщо домінують медійні активи, то медіамагнат заробляє гроші опираючись на репресивно-грабувальну командно-адміністративну систему, кришуючи, відбілюючи і цим легімітизуючи її діяльність.

 Наші медіамагнати, хочуть сидіти на двох стільцях і гроші заробляти від співпраці з Росією і заходу демонструвати боротьбу з російськими загарбниками. Президент теж в Вільнюсі А.Меркель жалівся на В.Путіна, а тепер в Росії поливає брудом західних політиків і вони будуть його захищати (це не по джентльменськи, але таке джентльменство дороге задоволення і не всім по карману A la guerre comme a la guerre). Це характерна риса наших політиків-боягузів брехливих і корумпованих (запутати усіх і запудрити мізки, щоб відвернути увагу від своєї бурхливої діяльності).
 
  Я не хочу вникати в те, як і що вини прихватизували (за Криворіжсталь вони недоплатили 20 мільярдів доларів), але частину телеканалів потрібно націоналізувати, шоб вони не зомбували і не залякували людей. Можливо потрібно ввести норму, щоб такі медіамагнати мали обмежений вплив на іформаційний простір країни (на кілька відсотків населення), на практиці це може бути один телеканал, а все інше націоналізувати.
Якщо будуть кошти в бюджеті то пропагувати на цих телеканалах здоровий спосіб життя (спортивні передачі), національну культуру (театри, музику, музеї, літературу), якщо нема коштів то краще взагалі вимкнути ці телеканали, можливо люди почнуть читати книжки і займатися спортом. Саме з допомогою цих телеканалів вони маніпулюють суспільною думкою, проводять до влади своїх маріонеток, а після того їх руками грабують країну. Це дозволить зміцнити інформаційну безпеку країни і мінімізувати можливості дестабілізаїї ситуації, а стабільна Україна буде гарантією стабільної європи (від цієї нестабільності в багатьох європейських політиків вже починають здавати нерви). І якщо цього не зробити не допоможуть ні нова конституція, ні нове виборче законодавство і навіть новий президент з новою Верховною Радою. Вони як були ляльками цих медіамагнатів так і залишаться, а нас і далі будуть грабувати і пічкати серіальним милом, щоб відволікти від реальності.

Раніше чи пізніше хтось відповість за вбитих і покалічених на майдані, а хто відповість за розкрадання країни, яке призвело до падіння рівня життя і скорочення чисельності населення майже на десять мільйонів, до повного зубожіння всієї країни. Чи може хтось думає що чарез майдан усі все забудуть?

ЩОБ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ЦЕЙ ГЕНОЦИД ВОНИ ГОТОВІ ВЛАШТУВАТИ НОВУ КРИВАВУ БІЙНЮ.  ПОТРІБНА СПІЛЬНА МИРОТВОРЧА МІСІЯ, ЩОБ НАВЕСТИ ПОРЯДОК, ПРОВЕСТИ ПРОЗОРІ ВИБОРИ, ВСТАНОВИТИ НАРОДНУ ВЛАДУ І ПРОВЕСТИ РОЗЛІДУВАННЯ ЦЬОГО ГЕНОЦИДУ ІНАКШЕ ВОНИ ЙОГО НЕ ПРИПИНЯТЬ. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.