Російські військові в Криму - це вже не провокація, а окупація

01 березня 2014, 11:39
Власник сторінки
журналіст
0
220

Треба називати речі своїми іменами і діяти відповідним чином.

Російські військові в Криму -  не провокація, а окупація, яка потребує рішучої відсічі. Провокація - це коли якийсь БТР несанкціоновано висунувся бодай на метр за ворота чаcтини дислокації.

Коли ж озброєні автоматами й гранатометами люди в уніформі захополюють будівлі парламенту та ради міністрів, аеропорти, телебачення та інші важливі об'єкти і ходять у повній бойовій амуніції по вулицях, коли цілі колонни військової техніки росії безперешкодно пересуваються Кримом, коли військовиків без кінця десантують літаками, то це вже не провокація, а оголошення війни!

Якщо конфлікт не вирішується дипломатичним шляхом, позаяк на заклики росія не реагує, значить потрібно вживати інші кроки. Але неодмінно спільно з ООН, ЄС - звертатися за допомогою до країн-гарантів державного суверенітету України - США, Великої Британії; НАТО. Треба запрошувати миротворчі контингенти.

Зволікання з вирішенням проблеми розпалюватиме сепаратистські рухи в інших регіонах. Якщо сподіватися, що конфлікт сам розсмокчеться, можна дочекатися російських десантників й танків у Луганську, Донецьку, Харкові тощо.

Вони окуповуватимуть Україну, а ми маємо не піддаватися на провокації і тільки спостерігати за цим? Ну і ще просити путіна припинити. А якщо не схоче, то що тоді?

Військову інтервенцію треба душити у зародку, на початкових її стадіях. Зараз і негайно. Скільки і чого ще чекати?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.