Борис Філатов був одним з будівничих вілкулізму на Дніпропетровщині

28 лютого 2014, 16:56
Власник сторінки
журналіст
0
181

Журналістом-гвинтиком сприяв системі, від якої потім вимушений був тікати

На "Еспресо-тv" почув слова екс-біженця в Ізраїль, дніпропетровця Бориса Філатова про Олександра Вілкула. Заслужений журналіст, адвокат і бізнесмен в одній особі казав, що спочатку Вілкул був хорошим керманичем на посаді голови дніпропетровської ОДА, але зіпсувався, коли потрапив у Кабмін.

1287664682_3.jpg
Нічого подібного! Вілкул з самого початку був гнилою паскудою - самозакоханим совком, українофобом і узурпатором. Вілкул-голова ОДА і вілкул-віце-прем'єр нічим не відрізняються. Тому його, молодого-ігристого старого розливу, і взяли до Кабміну, що він відповідав усім мерзотним критеріям антиукраїнської влади бузувірів.

А Борис Філатов, як міг сприяв губернатору, тоді ще - своєму другові. Журналістом-гвинтиком служив системі. Дружба з Вілкулом логічно отримувала своє підтвердження в ефірах Дніпропетровської ОДТРК у "Губернських прогнозах" Філатова . Читай про це тут:

"Если вдруг губернатор - друг..."

7.jpg

Але нині Філатов не дозволяє навіть нагадувати собі про це і забанив мене на своїй сторінці у Фейсбук після такого коментаря:

"Дуже комфортно бути і крутим підприємцем - майже олігархом місцевого гатунку - і адвокатом, і заслуженим журналістом одночасно. Раптом щось - можна негайно втекти в Ізраїль. А потім, коли все вщухне, знову відновити дружбу з вілкулом як у старі добрі часи. І знову у своїх "губернських хроніках" чи "прогнозах" пропагувати тут, в Дніпропетровську - "рускій мір". Нехай з демократією і свободою слова, але рускій і який завгодно ще, тільки не український".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.